Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za ovu nedelju

OVAN

Hrana

Dragi Ovnovi, kočite! Dižite ručnu kočnicu i kada je hrana, i kada je piće u pitanju. Ova je nedelja za vas u potpunosti neumerena i trebaće vam sva vaša snaga i volja da apetitu stanete na kraj! Ono čega vam definitivno „manjka“ u ishrani je riba, pa makar to bila i tunjevina iz konzerve.

Ljubav

Ono što je dobro tokom ove sedmice za zauzete Ovnove, naročito one koji su u braku – jeste mlad Mesec u polju doma i porodice. Ok, jasno je da ćete od vikenda uspevati da bolje funkcionišete sa svojim bračnim partnerom, ali šta ćemo do tada? U ovu sedmicu ulazite nervozniji nego inače, i evidentno je da će vas to držati tokom celog perioda. Koliko vi sada možete biti osoba koja će uneti pozitivne promene u odnos sa voljenom osobom, toliko s druge strane – možete biti destabilišući faktor. U suštini, od toga kako se postavite, zavisiće koliko ćete dobro (ili loše) proći kroz ove dane. Mi navijamo za ovu prvu varijantu, ali znajte – za nju će vam trebati dosta kompromisa i trpeljivosti. Ako ste sami, iskoristite prvi deo ove sedmice, kada još uvek možete „na brzinu“ pokrenuti događaje sa osobom koja vas privlači. Ne čekajte previše dugo.

Posao

Samim ulaskom u ovu sedmicu imaćete osećaj kao da ste „u vatru ubačeni“. Od početka radne nedelje kreće sve brzo, završavaćete stvari u poslednjem trenutku, a sigurno je da će povremeno biti dosta teško da za sebe zadržite svoju napetost i da se ne „istresete“ na nekog sa kim ste u poslovnom kontaktu. Doduše, da znate da su ovo takođe i odlični aspekti da se napravi neka velika promena. Jedan telefonski poziv ili jedan sastanak može promeniti mnogo toga i uvesti vas u potpuno novu poslovnu priču ili napraviti drugačiju organizaciju i uslove u postojećoj. U drugom delu nedelje sledi vam smirivanje.

Novac

Dosta ste i u ovoj nedelji zaštićeni blagotvornim tranzitom Venere kroz polje finansija. Nemojte se truditi da pokvarite njen uticaj, povlačeći neke poteze, za koje i sami negde u sebi osećate da nisu pravi. Doduše, od povećanih troškova vezanih za domaćinstvo nećete moći da pobegnete tek tako lako.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom mogu se intenzivirati, zato je zaista neophodno da vodite računa o tome šta jedete. Neće vam sva hrana sada prijati. Neki od vas mogu imati problema sa kožom.

BIK

Hrana

Svojom omiljenom hranom tokom ove sedmice „gasite“ nervozu i napetost koje ne možete da se rešite tako lako. Pokušajte bar nekad da odolite omiljenim slatkišima. Takođe, preporučuje vam se da više konzumirate supe, čorbe, variva. Ovo će prijati vašem varenju.

Ljubav

Osoba koja vam se dopada se ili ustručava da vam priđe, ili je na neki način svojim potezima „blokirate“. Moguće je i da oboje ćutite, očekujući da ona druga strana napravi odlučujući potez. Pošto Merkur, planeta koja vlada vašim uživanjima i simpatijama, prelazi tokom ove sedmice u znak Raka i vaše polje kontakata, komunikacije – izgleda da će se neko ko vam je zanimljiv ipak aktivirati. Moraćete još malo da budete strpljivi. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, definitivno ste u boljoj poziciji od partnera. Vaša je planeta u svom sedištu, a Mars koji predstavlja voljenu osobu – u padu. Partner će imati problema tokom ove sedmice, mučiće ga nedoumice i definitivno mu neće biti lako, pa bi bilo dobro da mu povremeno olakšate situaciju, dajući mu više pažnje nego inače. Nemojte obraćati pažnju na njegovu naglašenu posesivnost i ljubomoru. Pokušajte da pređete preko ovoga….

Posao

Pred kraj sedmice, Bikovi će imati mlad Mesec u polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja. Ulazite u period kada će sve ovo biti još naglašenije nego što je sada. A iskreno, i sada vam je povremeno preko glave i gužve, i brzine, i zbrke u dogovorima. Odnos sa kolegama će tokom ovih dana biti prožet potpuno promenljivom energijom – u jednom momentu ćete se razumeti pogledom, dok u drugom već nećete moći da progovorite, a da se ne „pokačite“. Moguće je da ćete morati da odložite neke planove ili da sačekate drugi deo sedmice da bi se dogovori kojima se nadate konačno i pokrenuli.

Novac

Ne baš naročita nedelja po pitanju finansija. Evidentno je da će vas sustići neki veći troškovi, a ova vam sedmica nije dobra ni ako imate nameru da refinansirate neko dugovanje ili uzmete kredit.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom i glavobolja mogu se javljati češće nego inače. Neki Bikovi mogu imati tegobe koje se vezuju za kožu ili za limfne žlezde. Starijim pripadnicima znaka blaže tegobe sa bubrezima.

BLIZANCI

Hrana

Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Raka u drugom delu sedmice otvoriće kod vas jaču potrebu za domaćom hranom. Za nekim supicama, čorbicama, za nečim što se može pojesti „na kašiku“. Iskreno, sada vam je ovo i najpotrebnije a i najblagotvornije za želudac.

Ljubav

Blizanci u ovu nedelju ulaze u tačnoj opoziciji njihovog vladara Merkura sa retrogradnim Saturnom iz polja ozbiljnih emotivnih partnerstava. Nije baš neki naročito lep početak nedelje, a iskreno – obeležiće i veći deo perioda koji je pred vama. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom su više nego izvesni, a moguće je da dođe i do zahlađenja i distanciranja. Jedan deo ovoga možete ublažiti promenom pristupa partneru….a možete sačekati i drugi deo nedelje, kada ćete biti emotivniji, nežniji, kada ćete moći da voljenoj osobi kažete sve što imate, ali na jedan blaži i suptilniji način. Ukoliko se slobodni, već ste u fazonu da dignete ruke od jedne osobe koja, kako to vama izgleda, ni malo ne reaguje na vaše pokušaje da je animirate i osvojite. Više se okrenite prijateljima, ostavite neke druge dane za emotivne zavrzlame.

Posao

Sam početak nedelje je dosta naporan po vas. Želja za promenom je velika, ali su okolnosti dosta statične i blokirajuće i moraćete da uložite sve svoje napore da izađete na kraj sa situacijama koje se postavljaju ispred vas. Sunce i Merkur, vladar vašeg znaka, ove sedmice prelaze u vaše polje posla i novca, pa će drugi deo ovog perioda ipak biti nešto podsticajniji. Ipak, ne očekujte čuda preko noći. Takođe, za vikend u istom ovom polju imate mlad Mesec, što govori da tek ulazite u pravi period promena i boljih rezultata u ovom segmentu. Logika i ideje su vam dobri, samo vam je potrebno više strpljenja da realizujete neke projekte.

Novac

Nešto nemate sreće ovih dana po pitanju finansija. Iako će izgledati da će vam očekivani novac stići na vreme, itekako je moguće da ćete ipak morati da ga sačekate. Takođe, neke svoje troškove i dalje ne uspevate da kontrolišete u potpunosti.

Zdravlje

Probadanja u ramenom delu i trnjenje ruku mogu biti posledica problema sa kičmom. Ipak, nije na odmet da prokontrolišete stanje srca i krvnih sudova. Mlađim pripadnicima znaka tegobe sa zubima.

RAK

Hrana

Stelijum planeta koji se formira u vašem znaku od drugog dela nedelje, a takođe i mlad Mesec u vašem polju ličnosti – sve govori da bi Rakovi trebali što pre da zaborave klopanje po restoranima ili bilo kakve vidove brze hrane i da se okrenu u potpunosti – domaćoj kuhinji. Stomak vam je jako osetljiv – pomozite mu supicama, čorbicama, nekim laganim varivima.

Ljubav

Ulazak planeta u vaš znak i polje ličnosti definitivno vas pokreće i na polju ljubavi. Ako ste u prehodnom periodu neku emociju i zainteresovanost krili i od drugih, a možda i od samog sebe, vreme je da se aktivirate i da krenete ka svojoj sreći. Mlad Mesec u vašem znaku govori o ulasku u novu životnu fazu. Ostavite statičnost, možda i okrenutost ka nekim prošlim partnerima, iza sebe i pogledajte koliko zanimljivih, novih prilika ima oko vas. Ukoliko ste u vezi – moguće je da postoji nerazumevanje sa partnerom, da po nekim pitanjima ne možete da se usaglasite. U prvom delu nedelje imaćete problem u komunikaciji – teško će biti napraviti bilo kakav konkretniji dogovor sa voljenom osobom. Kada planete počnu da se „sele“ u vaš znak, počećete više da shvatate i cenite sopstvenu vrednost i nećete biti spremni da se prilagodite zahtevima partnera, kao do sada. Nešto napetiji odnosi i u bračnim zajednicama.

Posao

Odnosi sa kolegama će biti dosta naporni u prvim danima ove sedmice. Imaćete problem u komunikaciji sa njima, a neki od vas će se suočiti i sa nekolegijalnim potezima ili pričama „iza leđa“, ogovaranjima. Na svu sreću, ovo neće trajati nešto naročito dugo. Ako postoji bilo kakav problem, ako ste nepravedno optuženi za nešto, ili neko pokušava da vam „podmetne“ – brzo ćete uspeti da dokažete svoju ispravnost i to da ste u pravu. Vaše polje ličnosti je jako naglašeno, a mlad Mesec u ovom polju govori da polako ulazite u vreme kada će stvari u poslovnom segmentu početi da dolaze na svoje mesto.

Novac

Niste u nekoj bajnoj finansijskoj situaciji. Nisu u pitanju prilivi, problem su troškovi koji su sada jako naglašeni. Naročito vam sve ono vezano za domaćinstvo i članove porodice odvlači veliki deo novca.

Zdravlje

Bilo bi dobro da makar jedan dan ove nedelje izdvojite za kompletan odmor i regeneraciju i svog tela, ali i psihe. Makar za vikend – mnogo će vam značiti da se distancirate od opterećenja i problema.

LAV

Hrana

Vaš vladar je od ove sedmice u „mekom“ znaku Raka, što će vam doneti potrebu za domaćom kuhinjom, za okretanjem ka hrani koja vas podseća na detinjstvo. Omiljena jela koja vam je spremala majka ili baka češće će biti na vašem meniju u ovom periodu.

Ljubav

Shvatili ste da svojim delovanjem i pokušajima da sredite stvari sa partnerom, možda unosite više štete nego koristi i odgovaraće vam da se povučete, utišate i pustite da stvari idu svojim tokom. Pa gde odu. Iskreno, možda je ovo trenutno i najbolja solucija za vas i brzo ćete primetiti da vas dvoje kao par bolje funkcionišete. E sad….da ste zadovoljni trenutnim stanjem u odnosu sa voljenom osobom, definitivno niste. Ali ste makar izašli iz perioda kada nije bilo moguće progovoriti dve reči a da se neko od vas dvoje ne nađe uvređenim. Kod slobodnih Lavova, mogući su problemi na relaciji ljubav – prijateljstvo. Možda sa nekom osobom nemate definisan odnos ili jednostavno ne znate šta ste tačno dešava – da li se vas dvoje „muvate“ i idete ka nekom odnosu, ili je to samo prijateljsko „zezanje“ koje ne vodi baš nigde. Neki od vas će se povezati sa ljudima sa kojima su izgubili kontakt – sve ovo će vam prijati, ali vas trenutno ne vodi ka nekom ozbiljnijem zaljubljivanju.

Posao

Zastoj i statičnost na polju emocija, neće se odraziti na poslovni segment kod vas. Možda zato što u ovom trenutku možete da se distancirate od onoga što je vezano za ljubav i da izlaz pronađete okrećući se ka materijalnoj sferi. Sunce i Merkur prelaze u vaše polje podsvesti, a tu će se tokom ove sedmice smestiti i mlad Mesec. Sve ovo će dosta uticati na vaša razmišljanja, kao i na pogled vezan za trenutnu situaciju na poslu. Moći ćete da se više fokusirate, imaćete dobre ideje i intenzivno ćete razmišljati o svojim potezima, što će doneti da na pravi način odreagujete u nekim napetim momentima.

Novac

Čini vam se da taman što ste ostvarili neku stabilnost po pitanju finansija, nanovo upadate u troškove i zaduženja. Morate vrlo oprezno baratati novcem u ovom periodu. Ne žurite sa nekim ulaganjima.

Zdravlje

Ako dozvolite sebi da okupirate misli samo negativnim stvarima i nezadovoljstvom, itekako je moguće da ćete imati problema i sa spavanjem i sa nervozom. Potrebno vam je više opuštanja i relaksacije.

DEVICA

Hrana

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Raka tokom ove sedmice doneće Devicama potrebu da više uživaju u kuvanoj hrani, varivima, čorbicama. Prijaće vam i mleko i mlečni proizvodi, a najviše će vam odgovarati jogurti i kisela mleka.

Ljubav

Uran iz polja strasti i intenziteta aktivira vas od početka ove sedmice, pa je itekako moguće da ćete se sa zadovoljstvom prepustiti nekom odnosu, ne želeći da razmišljate u kom pravcu ide i da li ima budućnost. Jednostavno, želećete da uživate, bez kočnica i bez opterećenja. Mogući su kontakti preko društvenih mreža, preko prijatelja i izlazaka. Takođe, privlačiće vas osobe sa kojima imate razliku u godinama. U vašim emotivnim relacijama – ove sedmice, makar u njenom prvom delu, teško ćete uspevati da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa voljenom osobom. Osećaćete da vas partner presira, sa razlogom ili bez, što će dovoditi do toga da se povlačite, ćutite, ili da pokušavate da se distancirate. Nije vam jasno zbog čega takvo ponašanje druge strane – možda je najbolji savet za vas da sačekate malo, bez nekih velikih rasprava ili odluka donetih na brzinu, za koji dan bi sve trebalo da se smiri i vrati u normalu.

Posao

U prvom delu nedelje i povuci – potegni. U prevodu – mnogo obaveza, mnogo kontakata sa ljudima koji su vam naporni, a trebali bi da pokušate i da odnos sa autoritetima i šefovima bude koliko – toliko korektan. Prelazak Sunca i Merkura u znak Raka, kao i mlad Mesec koji ovde imamo krajem sedmice, otvaraju pred Devicama neke bolje poslovne tokove. Polje budućnosti, podrške od strane drugih, protekcija i veza je sada jako aktivirano i svakako očekujte u narednom periodu veće pomake na bolje. Ipak, u ovoj nedelji ne povlačite neke odlučnije poteze, jer još uvek nije vreme za tako nešto.

Novac

Novac vam lakše dolazi, ali ga vi neuporedivo lakše i trošite, tako da ste u pat poziciji. Opet nemate onoliko koliko bi vam bilo dovoljno da se osećate sigurno i stabilno.

Zdravlje

Problemi sa ramenima, sa vratom, kod starijih mogućnosti i reuma, tegoba sa zglobovima, ili čak plućima.

VAGA

Hrana

Ove sedmice kao da nećete imati vremena ni za šta, pogotovo za normalan obrok. Ješćete s nogu, brzinski, bukvalno šta tog trenutka pronađete u frižideru i za šta vam treba malo vremena da spremite. Ovo se može odraziti na vaše varenje, želudac.

Ljubav

Neko je zainteresovan za vas, ali vi tu još uvek niste sigurni da li da se prepustite i dozvolite da se nešto desi, ili da i na dalje samo flertujete, ne dozvoljavajući ovoj osobi da vam se u potpunosti približi. Nešto ne bih rekla da ste za ovu personu baš naročito zagrejani, ovo mi pre izgleda kao da trenutno samo „ubijate vreme“, čekajući da se pojavi neko ko će zagolicati vašu maštu. Ako takvih osoba i ima, tu se definitivno ne dešava ono što vi hoćete. Kontakt postoji, ali nema nikakve konkretizacije. Sve u svemu, kao da se vrtite u krug – hoćete one koji vas neće, a hoće vas oni koje vi nećete. Opšta zbrka. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, pokušajte da ove sedmice ne reagujete na partnerovu nervozu i napetost, koja će biti intenzivnija nego inače. Vaša vladarka u znaku Bika vam daje mogućnost da budete strpljivi i sačekate svoj trenutak.

Posao

U vašem polju karijere je tranzitni Mars, a ove nedelje u njega ulaze i Sunce i Merkur. Takođe, za vikend ćete ovde imati i mlad Mesec, što sve govori o velikim pomacima i promenama i ulasku u potpuno drugačiju poslovnu fazu. Očekujte da će se mnoge stvari promeniti, ali ove nedelje morate biti pažljivi i oprezni. Naime, Mars pravi kvadrat na Jupitera u vašem znaku, pa je neophodno da u komunikaciji umete da povučete ručnu kočnicu i da reči koje su vam upućene, naročito od strane autoriteta i šefova, ne doživite suviše lično. Nekih kritika na vaš račun može biti. Iskulirajte, doći će i vaše vreme.

Novac

Troškovi vezani za domaćinstvo se povećavaju i moguće je da ćete morati da zakrpite više „rupa“ koje će se pojaviti u kućnom budžetu. Prilivi su vam neujednačeni.

Zdravlje

Pokušajte da korigujete neke svoje navike, jer to sada možete. Naročito one koje se vezuju za ishranu. Potrebno vam je više discipline.

ŠKORPIJA

Hrana

Ove nedelje samo „konkretno“. Neke kvalitetne suhomesnate prerađevine, sa kajmakom, sirom, kiselim mlekom. Meso u velikim količinama i to u varijanti – roštilji, ispod sača. U potpunom ste gurmanskom raspoloženju.

Ljubav

Ono što vi želite, bar kada je ljubav u pitanju, izmiče vam iz ruku. Ne postoje neke velike šanse da ćete uspeti da ostvarite jaču povezanost sa osobom koja vam se dopada. To ne znači da neće postojati kontakt, već da niste u mogućnosti da delujete na onaj način na koji biste želeli. Od vas se zahteva čekanje, što vam jako teško pada. S druge strane, sve vam je otvoreno za ulazak u nešto što vas baš i ne privlači toliko. Vi pokušajte da razmislite i odlučite – da li ćete i dalje čekati da osvojite osobu koju želite, ili ćete pokušati sa nekim drugim….Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku – povremeno vam se čini da ste sami u odnosu. Partner ne gleda na stvari na isti način kao vi, i pravi se da je sve u apsolutnom redu, dok se vi „jedete“ i opterećujete, pokušavajući da usmerite vašu vezu ka nekim stabilnijim tokovima.

Posao

Dosta napet poslovni period je pred vama. Ovo ne znači da ćete imati bilo kakvih većih problema, već da ste trenutno u jednoj fazi kada ne možete da kontrolišete dešavanja i kada neke situacije idu neuobičajeno sporo, donoseći vam osećaj težine i nerviranja. Planete se gomilaju u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije, a tu ćemo krajem ove sedmice imati i mlad Mesec, što vas uvodi u jednu novu poslovnu fazu, ali onu koja će tek profunkcionisati u narednom periodu. Jednostavno, ovo što se sada dešava samo je temelj, osnovica, i morate ga napraviti što stabilnijim, da biste u danima koji dolaze mogli da od ovoga profitirate na pravi način.

Novac

Nezadovoljstvo novčanom situacijom sada je već primetno. Neki troškovi su vas okupirali u mnogo većoj meri nego što ste to mislili, a novac na koji ste računali ne dolazi još uvek.

Zdravlje

Stres, presija, loše životne navike – sve ovo itekako utiče na stanje vašeg organizma i na vaše funkcionisanje. Pokušajte da nađete dovoljno vremena za odmor.

STRELAC

Hrana

Nećete uspevati da kontrolišete svoj apetit tokom ove nedelje. Može se dogoditi da se za jako kratko vreme ugojite. Bićete skloni teškoj, masnoj, začinjenoj hrani u velikim količinama, što će se svakako odraziti ne samo na vašu liniju, već i na stanje stomačnog dela.

Ljubav

Kulminacija nekih dešavanja u partnerskim odnosima nastupiće u prvom delu ove nedelje. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli čak i doneti odluku o prekidu veze. Sad, koliko će to biti trajno, to je već veliko pitanje i umnogome zavisi od pozicija planeta u vašim natalnim kartama. Generalno gledano – nerazumevanje i problematika su jako izraženi, mada će od drugog dela nedelje sve krenuti ka smirivanju. Moguće je da ćete i vi i partner shvatiti da ste ipak usmereni jedno na drugo i da ne želite da se odreknete svega što ste do sada stvorili. Mlad Mesec u polju promena i kriza jednim delom vas upozorava da je zaista vreme da ozbiljnije poradite na odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami, sklanjate se od nekih „teških“ priča. Imate površne kontakte i to vam sada najviše i prija.

Posao

Nešto teži kompromis i komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima u prvom delu ovog perioda. Neke promene koje se dešavaju vam nikako ne prijaju, dosta ste napeti pa možda suviše lično shvatate sve i onda reagujete neprimereno – branite se čak i kada niste napadnuti. Ono što sada želite da pokrenete ili ostvarite moraćete na neki način da preformulišete, da pronađete druge metode, da prepravite planove. Stvari u poslovnom segmentu tek kreću ka pravim promenama, ne budite nestrpljivi. Znam da vam se ne dopada period u kojem ste trenutno, ali moraćete da sačekate svoje vreme.

Novac

Novca ima, ali to nije ni iz daleka dovoljno da biste vi pokrili sve svoje troškove i poplaćali dugovanja koja su se nakupila.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika znaka – tegobe sa varenjem, želucem, crevima. Starija generacija Strelčeva imaće tegobe sa kičmom, reumom, zglobovima.

JARAC

Hrana

Uhvatila vas je „manija“ kuvanja, spremanja. Samo biste se nešto petljali u kuhinji i mućkali omiljene recepte. Domaća kuhinja je sada u potpunosti na meniju. Stara jela, koja vam je možda još majka ili baka spremala u detinjstvu.

Ljubav

Vaše polje ljubavi je lepo aktivirano tranzitnom Venerom, ali kod nekih Jarčeva ovo neće profunkcionisati. Zašto? Pa jednostavno, neki od vas sada imaju potpuno drugačija životna usmerenja, potrebu da neke stvari srede, stave na svoje mesto, realizuju – i neće želeti da se posvete emotivnom segmentu. Neke prilike ćete propuštati ili reći sami sebi – kada bude potrebno da se desi, desiće se. Oni koji se odluče da se prepuste, od ove sedmice ulaze u priču koja može biti vrlo ozbiljna. Ukoliko ste u bračnoj ili emotivnoj vezi – ove sedmice se planete gomilaju u vašem polju partnerstava. Pored Marsa, tu će ući i Sunce i Merkur, a krajem nedelje imaćete i mlad Mesec u ovom polju. Sve ovo govori o velikim promenama u partnerskim odnosima, ali to ne znači da će ove promene biti mirne i jednostavne. Ova nedelja može probuditi napetost između vas i voljene osobe.

Posao

Neke promene su krenule u poslovnom segmentu, ali ćete morati još da sačekate da bi se one odrazile na pravi način. Šta više, ispada da će vam i ova nedelja biti dosta naporna. Doduše, vi ste već navikli da kod vas ništa ne može lako, već uvek „na mišiće“ i kroz neku težinu. Ono što je dobro jeste mlad Mesec u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, koji vas uvodi u potpuno novu životnu fazu. Ipak, budite svesni da će se ono što vi želite, i na onaj način na koji želite ostvariti tek u narednim mesecima. Sada se usmerite na svakodnevicu, na obaveze koje morate završiti i potrudite se da date sve od sebe.

Novac

Da vas je stislo sa svih strana, jeste. Ipak, neke troškove ćete uspeti da pokrijete. Doduše u poslednjem momentu.

Zdravlje

Da nije te nervoze kod mlađih Jarčeva, sve bi bilo više – manje u savršenom redu. Kod starije generacije – problemi sa kičmom, zglobovima, plućima.

VODOLIJA

Hrana

Vrlo „skokovit“ apetit tokom ovog perioda. U jednom momentu ćete se prejedati, u drugom u potpunosti preskakati neke obroke. Ponekad nećete imati dovoljno vremena ni da sednete kao čovek, već ćete jesti „s nogu“.

Ljubav

Mogli biste neke stvari da saopštite partneru i na mnogo mekši i nežniji način, a ne da se ponašate kao drvoseča i da prosto „lomite“ drugu stranu svojim rečima i postupcima. Doduše, ni partner vam neće ostati dužan, pa je više nego izvesno da vas u prvom delu nedelje čeka durenje, distanciranje i neka hladnoća koja će se provlačiti kroz vaš odnos. U drugom delu nedelje ćete funkcionisati nešto bolje, mada je moguće da će vam za vraćanje bliskosti ipak trebati neko vreme. Kod usamljenih Vodolija je naglašen problem na relaciji ljubav – prijateljstvo. Neke lomove vi imate u svojoj glavi po ovom pitanju, da li je neki odnos nedefinisan, da li pokušavate da zavedete osobu koja vam je prijatelj….to vi već najbolje znate. U svakom slučaju, ako budete išli na ovu stranu, ništa nećete uraditi. Trenutno je prilično statična situacija u vašem ljubavnom životu. Poneki flertić i to je to.

Posao

U vaše polje poslovne svakodnevice ove nedelje ulaze Sunce i Merkur, a za vikend ćete ovde imati i mlad Mesec. Šta ovo znači? Pa prosto, gomilanje obaveza nastupa. Ne samo to, vi ćete se u narednom periodu u potpunosti usmeriti na ovaj životni segment, iz koga vam idu velika ostvarenja i rezultati, ali doduše – i veliki napori. Pripremite se fizički i psihički za njih. Potrudite se da budete maksimalno odgovorni prema svojim obavezama, jer ako ne budete ažurni, dovešćete sebe u veliki problem. Odnos sa nadređenima takođe može biti mesto vašeg stresa. Korigujte neka svoja ponašanja.

Novac

Kada bi se samo prilivi računali, vi biste bili u odličnoj poziciji. No, moramo uzeti u obzir da su vam troškovi i zaduženja dosta veliki, pa sve u svemu – krajnjim saldom ćete biti „onako“ zadovoljni….

Zdravlje

Mlad Mesec u polju navika i bolesti govori o tome da pod hitno morate nešto menjati kod sebe, ako hoćete da u narednom periodu funkcionišete normalno i da budete zdravi.

RIBE

Hrana

I vama će tokom ove nedelje vrlo često zastajati zalogaji u grlu. Hrana kao da vam neće prijati, osećaćete se teško, naduveno, imaćete problema i sa varenjem. Pokušajte sa manjim, a češćim, lakim obrocima. Kiselo mleko i jogurt vam takođe mogu jako prijati.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ljubavi dešava se za vikend. Takođe, u ovo polje u drugom delu sedmice ulaze Sunce i Merkur, tako da će Ribe imati stelijum planeta, koje ih „guraju“ ka tome da traže zadovoljstvo, emotivne konekcije, više uživanja u životu. Doduše, sve ovo je u kvadratnom aspektu sa vašim vladarom Jupiterom, pa bih rekla da je moguće da one prilike koje sada dolaze do vas nisu ono što biste vi želeli. Ako već niste u fazonu da ulazite u priče samo da biste razbili usamljenost, onda jedino mogu da vam predložim da sačekate. Otvoriće se vreme da i vi dobijete baš ono što je po vašoj volji, ali to vreme nije sada. U vašim emotivnim i bračnim konekcijama stoje manji problemi, stoji nerazumevanje. Koliko god vam to teško palo, morate biti otvoreni prema partneru i reći mu šta vam zaista smeta.

Posao

Kontakt sa nadređenima baš i neće biti po vašoj volji, makar u prvom delu ove sedmice. Takođe, vodite računa o svojim rečima i postupcima, potrudite se da ih dobro odmerite, jer lako možete napraviti „grešku u koracima“. Vaše pole komunikacije i kontakata sa drugima je jako, ali samo ako budete stabilni, mirni, ako dobro promislite pre nego što nešto kažete i uradite. Zaobilazite u širokom luku one koji traže kavgu i raspravljanje, ne spuštajte se na njihov nivo. Nešto opuštenija atmosfera na poslu je u drugom delu nedelje. Tada ćete funkcionisati na lakši način.

Novac

Nećete biti zadovoljni svojim prilivima, koliki god oni bili. Nerviraće vas jako troškovi za kuću koje ne možete da kontrolišete u ovom momentu.

Zdravlje

Melanholija, nezadovoljstvo, psihički pritisak. Sve ovo itekako utiče na stanje vašeg organizma. Pokušajte da stvari gledate na optimističniji, vedriji način.

Izvor:B92