Sport- Ovog vikenda je u Bačkoj Palanci na jezeru „Tikvara“ održano ekipno prvenstvo Vojvodine u kajaku i kanuu na mirnim vodama u svim kategorijama, gde je učestvovalo 25 klubova iz Srbije i inostranstva, od toga jedan klub sa Kipra i drugi M-TEL iz BiH.

Kajak klub Begej je bio vrlo uspešan takmičari su osvojili pet srebrnih medalja, a najuspešniji takmičari su bili Milan Zvekić i Nikola Kovačević koji su u kategorijama kadeta i juniora dominirali i osvojili tri srebrne medalje, četvrtu srebrnu medalju za klub osvojile su Biljana Vikov i Beatrix Orban u kategoriji pionirki u K-2 na 500 metara, a petu srebrnu medalju osvojili su  kategoriji seniora Goran i Srđan Đorđević u K-2 1000 metara.

U ostalim finalnim trkama učestvovali su još i Klara Mezei, Šeron Švarc, Bojana Kojčić, Ana Horvat, David Kovačević, Nikola Tatalović, Matija Bajkučin. Ovo takmičenje je pokazalo da su takmičari Kajak kluba Begej u dobroj formi i da se ovakvi pa i bolji rezultati mogu očekivati i na narednom prvenstvu Srbije koje će biti održano početkom  septembra meseca.