Zrenjanin- Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina, koje se stara o sedam grobalja u gradu, saopštilo je danas da uvek teži da pruži što kvalitetnije usluge svojim korisnicima.

 

 

“Korisnicima koji, zbog bolesti, starosti, promene prebivališta ili iz nekih drugih razloga, nisu u mogućnosti da brinu o održavanju grobnog mesta, ili žele da im taj posao bude profesionalno i na kvalitetan način urađen, JKP “Čistoća i zelenilo” nudi uslugu uređenja grobnih mesta po veoma povoljnim cenama. Uređenje običnog grobnog mesta obuhvata šišanje i čupanje trave, okopavanje i grabuljanje, pranje okvira i spomenika i odnošenje komunalnog otpada i cena ove usluge na godišnjem nivou je 4.302,25 dinara. Uređenje grobnog mesta sa pločom obuhvata pranje okvira, ploče i spomenika i odnošenje komunalnog otpada i cena usluge na godišnjem nivou je 2.839.48 dinara”, saopštavaju iz “Čistoće i zelenila”.

 

Sve informacije o uređenju grobnog mesta zainteresovani građani mogu dobiti u prodavnici Pogrebne opreme radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 20 časova, i nedeljom od 8 do 16 sati, ili putem telefona broj 023/561-473, kao i u kancelariji Pogrebne službe, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, ili putem telefona broj 023/525-737. Služba se nalazi u Svetosavskoj ulici 25.

 

Podsetimo, sahranjivanje se obavlja na Centralnom, Tomaševačkom, Temišvarskom, Gradnuličkom, Katoličkom, Reformatsko – evangelističkom i Mužljanskom groblju.