Zrenjanin- U okviru manifestacije “DAN MLADIH”, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Zrenjanin, održaće se izbor za “Miss leta 2017”,  12. avgusta 2017. u najatraktivnijem Beach baru “Beer House” na gradskom kupalištu Peskara. Ovaj događaj zabavnog karaktera upotpuniće i modna revija studenata sa Visoke tehničke škole iz Zrenjanina.

-Uz podršku Grada Zrenjanina i u saradnji sa Kancelarijom za mlade Turistička organizacija grada Zrenjanina ovog leta predstavlja još jedan zanimljiv turistički proizvod za koji se nadam da će postati tradicija. Obeležavanje Dana mladih upotpunili smo bogato muzičko – sportskim programom kako bi okupili što veći broj mladih- istakao je Zoran ljubotina direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina.

-Dan mladih ove godine obeležavamo dva dana, u petak 11. avgusta biće organizovan okrugli sto  gde će se razgovarati o problemima mladih, predstavićemo projekte koje je radila Kancelarija za mlade, ali i neke buduće projekte. U subotu, 12. avgusta, na Peskari biće organizovana promocija Veslačkog kajakaškog kluba kada će svi zainteresovani moći da se oprobaju u ovom sportu.  Žandarmerija će u okviru njihove kampanje „Bezebdnost na kupalištima“  održati  prezentaciju vežbi kako bi skrenuli pažnju građanima na bezbedno ponašanje  na kupalištima- rekao je Ivan Mikalački.

IZBOR ZA MIS LETA 2017.

Sve zainteresovane devojke za Izbor za mis leza 2107., a koje su starije od 18 godina mogu popuniti prijavu na fb stranici Visit Zrenjanin i poslati  najmanje 2 fotografije (na jednoj bi trebalo da se vidi samo lik, a na jednoj cela figura) u inbox. Prijavljivanje traje do 10. avgusta u 12 časova.

U uži izbor ulazi 20 najlepših devojaka odabranih od strane organizatora. Sponzoti su obezbedili vredne nagrade. Za sve dodatne informacije obratite se  Goranu na broj telefona: 064/2664213 .