Prvoplasirana ekipa iz Ćićevca

Zrenjanin-  Na jezeru „Banat“ kod gradskog kupališta Peskara danas je održan 2. Kup Zrenjanina u pecanju na plovak koje organizuje Udruženje ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca grada Zrenjanina.  Učestvovalo je 12 ekipa iz cele Srbije, a ulovljeno je  ukupno 34 kg ribe u periodu od 09 do 12 časova koliko je takmičenje trajalo.

Prvo mesto sa ulovom od  7.910 kg pripalo je ekipi iz Ćićevca, drugo mesto zauzela je ekipa“Limski Biseri“ iz Priboja sa 7.070 kg, a treće mesto ekipa „Visok Vodostaj“ iz Kraljeva sa ulovljenih 4.990 kg ribe.

 

– Mi se trudimo da uspostavimo da ovo bude jedna tradicija, danas su nam došli gosti iz Topole, Priboja, Kragujevca, Kraljeva, Novog Sada, Subotice, Batočine, Srbobrana, Vršca i Ćićevca. Takmičari su veoma zadovoljni, mesto za pecanje im se jako sviđa, što znači da će mo i sledeće godine doći ovde – rekla je Jovanka Pavlović predsednica Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca grada Zrenjanina.

 

– Danas smo se okupili u ovom prelepom ambijentu na jezeru  „Banat“ u okviru našeg gradskog kupališta Peskara. Prisustvovali smo 2. kupu Zrenjanina u pecanju u organizaciji ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca grada Zrenjanina i  izuzetno je bitno da se ovakve manifestacije održavaju, da postoji ovakav sportski ambijent, da se pošalje lepa slika iz našeg grada- istakao je Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.