Zrenjanin- Zrenjaninci od srede, 30. septembra, imaju na raspolaganju novi prostor filijale Triglav osiguranja na Trgu Zorana Đinđića broj 1. Povodom useljenja, svi klijenti koji u novoj filijali zaključe polisu putnog osiguranja do kraja oktobra, ostvaruju popust od 20 %. Novi prostor Filijale je uređen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

-Strateške pravce razvoja u godini u kojoj smo prvih 6 meseci ostvarili rast  fakturisane premije za 33% u odnosi na 2016, je proširenje prodajne mreže. Na taj način, donosimo vrhunske standarde poslovanja  i inovativna  rešenja proizvoda i usluga svojim postojećim i budućim klijentima. Poljoprivreda, kao strateški segment poslovanja kompanije Triglav, bez obzira da li se radi o osiguranju useva ili životinja, donosi regionalno dokazana iskustva i stručni tim koji će savetima biti klijentima na raspolaganju- rekao je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji Dragan Marković.

Radno vreme filijale u Zrenjaninu je od 8 do 16 časova svakog  radnog dana, a za sve informacije se možete obratiti na 023 3150 482 ili elektronskom poštom na zrenjanin@triglav.rs .

 

Triglav osiguranje je u prvih šest meseci tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Dobit Grupe pre  oporezivanja je iznosila 42.4 miliona evra, a brutopremija osiguranja i saosiguranja iznosi 547,8 miliona evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom  periodu predhodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo je najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostavrio rast ukupne premije osiguranja od 33% (obračunato u evrima), zadržalo 5. poziciju na tržišnim učešćem od 5,7%.