Politika- Gradski i okružni odbor Srpske Demokratske Stranke u Zrenjaninu, podseća građane Zrenjanina i Srbije da se 5. avgusta navršava 22 godine od zločinačke akcije ustaške vojske, kada su na stotine hiljada Srba napustile svoje ognjište, dok se još ne zna tačan broj ubijenih i nestalih.
Ovim putem poručujemo da je mnogo naših sunarodnika doživelo golgotu, te da je Oluja zločin za koji još nisu odgovarali niti počinioci, kamoli nalogodavaoci.


Predsednik okružnog odbora Srpske demokratske stranke, učestvovao je na kongresu Srpske demokratske stranke Republike Srpske. Tu priliku je iskoristio da na spomenik u Kravicama stradalim Srpskim ratnicima i nedužnim civilim položi cveće.

Gradski odbor Srpske demokratske stranke, poziva građane da 5. avgusta  napune hramove SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, te da se pomole na parastosu koji će se služiti u svim hramovima za duše stradalih braće i sestara- pozvao je građane predsednik srednjebanatskog okružnog odbora Srpske demokratske stranke Darko Vujčin.