Zrenjanin- Međunarodni Dan mladih danas je obeležen na zrenjaninskoj Peskari uz bogat sportski, edukativni i muzički program.

 

 

Sedam devojaka danas se takmičilo za titulu “Miss leta 2017”. Pobednica današnjeg takmičenja koja je ponela laksavu titulu “Miss leta 2017” je Laura Gažić (18) iz Zrenjanina, prva pratilja je Davorka Krstić(23) iz Zrenjanina, dok je druga pratilja Jambor Vesna (24) iz Novog Itebeja.

 

-Po prirodi sam energična osoba, mislim da je pored lepote baš to i presudilo da danas pobedim. Motiv da se prijavim na ovo takmičenje je isključivo pobeda i planiram da se takmičim  i dalje- rekla je Laura Gažić Miss leta 2017.

Generalni pokrovitelj manifestacije Dan mladih je kompanija Persu marketi koja je pripremila nagradu u vrednosti 10.000 dinara za pobednicu “Miss leta 2017”.

-Kompanija Pesru marketi već nekoliko godina podržava manifestaciju „Dan mladih“, kao i sve druge manifestacije vezane za sport i omladinu, jer to je deo naše prakse. Ova današnja  manifestacija je vrlo interesantna, jer ima kako edukativni tako i zabavni karakter, a mi smo tu da izađemo u susret i podržimo-istakla je Sloboda Milivojev rukovodilac marketinga kompanije Persu marketi.

-Grad Zrenjanin, kancelarija za mlade, Turistička organizacija grada Zrenjanina, kao i mnogobrojni sponzori su se potrudili da obeležimo Dan mladih na najbolji način. Peskaru je danas posetilo preko 2.000 ljudi i za njih smo pripremili bogat muzičko, sportski i edukativni  program- rekao je Jaroslav Stevanov ispred Turističke organizacije grada Zrenjanina.

 

Žandarmerija je izvela pokaznu vežbu o bezbednosti na vodi, predstavio se i Kajak klub „Begej“, a za dobru atmosferu pobrinuo se DJ Laki.
Mnogobrojnoj publici predstavila se plesna grupa „Plava zvezda“, a  Visoka tehnička škola održala je modnu reviju.