GOMEX stigao i u Bački Gračac

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 20. oktobra je maloprodajni objekat „Bački Gračac“ u istoimenom naselju nadomak Odžaka. Mini market „Bački Gračac“ prostire se na preko stotinu kvadratnih metara prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica. MPO “ Bački Gračac“ raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“.

 

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO “ Bački Gračac“ deliti slično iskustvo.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap