U organizaciji Sekcije zena SSSS za grad Zrenjanin i opstine,  u utorak, 24.10.2017.godine, sa početkom u 18h, odrzan  je okrugli sto u gradskom veću Sindikata, pod nazivom “ Samohrani roditelj“.

Učesnici okruglog stola bili su predstavnici  sindikata Jadranka Svirčev, predsednica Sekcije žena SSSS za grad Zrenjanin  i Melanija Lojpur,  Vesna Stankov  iz Centra za socijalni rad i samohrani roditelj Radmila Velisavljev.

U publici su bile prisutne članice sindikata i dosta sugrađana. Tema je bila vrlo opširna, ali bitno je da se takve i pokreću i sve ima za cilj da se nešto mora menjati u Zakonu kako bi se se položaj samohranog roditelja poboljšao, rekla je Jadranka Svirčev, predsednica Sekcije zena SSSS za grad Zrenjanin. Ova neiscrpna tema je naišla na veliko interesovanje svih prisutnih.Povela se vrlo kvalitetna diskusija i svako od gostiju je pristupio temi sa svog aspekta. Ovo je jos jedna u nizu aktivnosti koje sprovodi sekcija zena za grad Zrenjanin i opštinu, dodala je na kraju razgovora, Jadranka Svirčev.