Sport- Na rukometnom turniru fakulteta „Euroijadi 2017“ održanom proteklog vikenda u Parizu ekipa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina ostavrila je velik uspeh i osvojila prvo mesto.

Oni su do titule došli tako što su u prvoj utakmici  pobedili  ESS Francusku rezultatom 30:22, drugu utakmicu igrali su protiv Univerziteta Konstantz iz Nemačke i pobedili rezultatom 25:19, treċu  protiv Savignya iz  Pariza rezultatom 20:7. U  četvrtfinalu pobedili su Fakulte organizacionih nauka rezultatom 11:8, u polufinalu pobedili su stomatoloski fakultet iz  Pančeva rezultatom 21:15, i u finalu rudarsko geološki rezultatom 19:15.

Za ekipu Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” iz Zrenjanina nastupali su: Marko Gaćinović (kapiten), Marko Trninić, Žarko Grujić, Marko Brakus, Petar Vojnović, Peđa Dunđerski, Đorđe Savić, Stefan Toškov, Luka Petrović, Marko Šaru, Aleksa Kojić, Miloš Kovačević.

 

 

 

 

Veliku pomoć zrenjaninski rukometaši imali su od medicinskog tima iz Novog Sada, koji su činili Žarko Mihajlović i Dušan Brašanac.