Petnaesta svečana sednica FOŽ SPS Zrenjanin, održana je 13.12.2017.godine u prostorijama SPS u Zrenjaninu. Sednici je prisustvovala Ministarka bez portfelja Republike Srbije, zadužena za oblast “ Demografije i Populacione politike „ predsednica FOŽ SPS, prof.dr Slavica Đukić Dejanović.
Predsednica FOŽ Željka Milošević, prisutnim članicama predstavila je goste iz Pokrajine Aleksandru Đanković zamenika predsednika skupštine AP Vojvodine, Mirku Lukić Šarkanović predsednicu FOŽ Novog Sada i odbornicu u skupštini AP Vojvodine, Branislavu Belić pokrajinsku poslanicu i članicu predsedništva i Svetlanu Maju Babić pokrajinsku poslanicu i predsednicu FOŽ Žitište. Sednici je prisustvovala predsednica udruženja Sofija Marijana Kerleta sa svojim članicama.

  
Ministarka, prof.dr Slavica Đukić Dejanović, je pohvalila rad FOŽ i navela da je isti dobar primer za ostale gradove i opštine u kojim treba mnogo raditi na afirmaciji foruma žena.Takođe, pohvalila je saradnju sa udruženjima koje je ostvarila predsednica Željka Milošević u prethodnom periodu i obećala svaki vid pomoći u daljem radu FOŽ SPS Zrenjanin, a izarazila je i želju da lično pomogne u predstojećim projektima FOŽ Zrenjanin, jer je prepoznala pozitivnu energiju i želju za radom kako predsednice, tako i svih prisutnih članica.
To treba da nam bude prioritet za naredni period u našem daljem angažovanju i radu na širenju mreže i podsticaju da se još više trudimo i angažujemo prilikom rada foruma žena, istakla je na kraju sastanka Željka Milošević.