Potpredsednik POKS-a dip.eko. Aleksandar Perin, sekretarka dip. pravnik Lidija Liki Mastilović,  kao i članovi Izvršnog odbora dip. pravnik Zorica Pajtasev-Babic, diplomirani politikolog  Aleksandra Hajdin i Borislav Đogo posetili su danas  Dnevni centar za decu i omladinu sa invaliditetom „Alternativa“, u naselju „Berbersko“. Ovom pretprazničnom prilikom oni su obradovali decu novogodišnjim paketićima, družili se i  razgovarali sa decom. 
Perin je istakao da je zadovoljan kako su deca reagovala kada su im zajedno sa Deda Mrazom podelili paketiće i da mu je puno srce što su izmamili deci osmehe. Perin je dodao da će se Poks koji podržava ovu ustanovu, potruditi da ovaj humani događaj postane tradicija.
 Sekretarka Poksa Lidija Mastilović je istakla da je ovo samo jedna u nizu akcija koje ćemo ostvariti u narednom periodu. Nama je njihov osmeh najznačajnij i veoma bitan.
Po završetku ove akcije, članica Ženske mreže Poksa Zorica Pajtasev Babić je ukazala:
– Mislim da svi zajedno možemo da budemo ponosni i zadovoljni. Ovom akcijom naša stranka Poks Zrenjanin pokazala je da je aktivni učesnik života u Zrenjaninu i da doprinosi lokalnoj zajednici onoliko koliko je to moguće. Potpuno smo sigurni da su paketići sada na pravom mestu i potrudićemo se da i narednih godina organizujemo istu akciju – napomenula je Pajtašev.