Sport- FK Radnički Zrenjanin počeo je pripreme za predstojeće prvenstvo, na prozivci su se pojavila 33 igrača, među kojima i šest novajlija. Podsetimo, crveno -crni   su polusezonu završili na sedmom mestu sa osvojenih 24 boda, osam pobeda, sedam poraza i nijednu nerešenu utakmicu. Pored igrača prozivci su prisustvovali Darko Tošić sportski direktor, Predrag Kandić šef stručnog štaba i potpredsednik kluba Dušan Tanasić.

Sportski direktor  Darko Tošić poželeo je  igračima srećan početak priprema, poručio im je da nastave još jače, jer posao nije još završen. Da bi se ostvario cilj koji smo zacrtali treba da odigrate još 15 utakmica na maksimalnom nivou, a da bi to uspeli morate da budete zdravi i da ispunite obaveze koje su pred vama- istakao je Darko Tošić.

 

 

 

 

Pripreme počinjemo danas i radićemo do početka prvensta koje je zakazano za 11. mart. Pre starta sezone, 4. marta zakazali smo generalnu probu protiv Vojvodine 1928 iz Perleza. Za 6 nedelja koliko traju pripreme odigraćemo 8-9 kontrolnih utakmica, gledaćemo da protivnici budu iz naše lige i iz ranga nižeg takmičenja, odnosno Vojvođanske lige. Zakazili smo utakmice sa prvoligašima, Teleoptikom i ČSK Čelarevo i imaćemo veliku čast da ugostimo  OFK Beograd, klub sa velikom tradicijom.

Sačuvali smo igrače iz prošle polusezone, jedini koji nedostaje je Knežević, koji se vraća u FK Vojvodinu sa pozajmice. Pristigli su Runjevac i  Bakoš, a na probi su Zoretić, Milin Teljigović, Ponorac, Popović i Rudić. Svi će dobiti šansu u pripremnim utakmicama i do početka prvenstva ćemo biti spremni za ono što nas očekuje. Radićemo dva puta dnevno treninge, imamo odlične uslove u našem sportskom centru „Bambi“, gde ćemo koristiti teretanu i balon u slučaju loših vremenskih uslova- rekao je Predrag Kandić trener Radničkog.

 

 

 POGLEDAJTE VIDEO PRILOG: