Komedija „Patuljci sa naslovnih strana“ u bioskopu Cinema KCZR

ZRENJANIN- Od četvrtka, 18. do nedelje. 21. januara u bioskopu Sinema KCZR prikazuje se najnovije filmsko ostvarenje, domaće produkcije, komedija „Patuljci sa naslovnih strana“. Film se prikazuje u terminima od 18 i 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Domaća komedija „Patuljci sa naslovnih strana“, snimljen je u režiji Milorada Milinkovića poznatog po filmovima  „Mrtav – Ladan“ i „Čitulja za Eskobara“. Milanković potpisuje i scenario najnovije domaće komedije u kojoj glavnu ulogu igra  Gordan Kičić, a veliku glumačku ekipu čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljubomir Bandović i dr.

Vodeća zvezda rijaliti programa kreira rijaliti stvarnost a stvarnost mu se vraća kao bumerang u vidu rijalitija. Filmska priča o ljudima koji ne prezaju ni od čega, na putu do slave. Dobijamo filmsku priču o manipulaciji.

Nikola (Gordan Kičić), bezobrazno vređa ljude koji se prijave na šou «Tri minuta slave» i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?“

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap