„ČUVARI FORMULE“ u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina od 26. oktobra

 

U četvrtak, 26, petak, 27. i nedelju, 29. oktobra od 20 časova u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se novi film Dragana Bjelogrlića  „Čuvari formule“.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=iYXDub-9xyc

„U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović. Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.“

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina po ceni od 300 dinara, radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

 

BIOSKOP KULTURNOG CENTRA – MATINE

Nedelja, 29. oktobar

11 časova – „Nindža kornjače“

U nedelju, 29. oktobra na repertoaru bioskopa Kulturnog centra, u okviru matinea,  od 11 časova prikazuje se dečji animirani  film  „Nindža kornjače“.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

 

29. oktobar /11 č./„Nindža kornjače“/ sinhronizovan na srpski jezik

Žanr: akcija, animacija

Režija: Jeff  Rowe

Zasnovano na Nindža kornjače likovima koje su stvorili Peter Laird i Kevin Eastman

„Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače imaju plan da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.“

 

Trejler: https://youtu.be/OyfyAwYmUE4