Sport- U okviru priprema pred predstojeće prvenstvo, fudbaleri Radničkog odigrali su prijateljsku utakmicu protiv vodeće ekipe u Područnoj  ligi „FK Krajine“ i ostvarili pobedu rezultatom 3:1.

Prvo poluvreme proteklo je u odmeravanju snaga i bez konkretnih prilika na obe strane. Prvi pogodak za Radnički postigao je Radosavljević iz slobodnog udarca u 65. minutu, da bi igrač Krajine Kovačević samo minut kasnije poravnao rezultat.

Nakon odličnog prodora po desnoj strani i asistencije Šarenca, Bakoš sa 6 metara rutinski postiže gol u 74. minutu za vođstvo domaćih. Tačku na utakmicu stavlja Dačaj efektnim golom u 81. minutu.

 

Treba napomenuti da je trener Predrag Kandić u ovom meču imao na raspolaganju 22 igrača, tako da je na poluvremenu kompletno izmenio sastav.

FK Radnički:Vasić, Grbić, Petrov, Bjelica, Rudić, Rudan, Teljigović,Dučić, Kovačević, Krstinić, Milivojev. Udrugom poluvremenu nastupali su: Cvijetić, Šarenac, Šemić, Jovanov, Kiš, Radosavljević, Vuković, Zakić, Dačaj, Bakoš i Zoretić.

FK Krajina:Rodić, Stupar, Stojisavljević, Ferenci, Cavrić, Martinović, Vučković, Stojić, Kosanović, Zorić. U igru su još ulazili: Grmuša N., Beronja i Grmuša J.

FK Krajina