Zrenjanin- Zrenjanin- Pogledajte repertoar  bioskopa Cinema KCZR za sledeću nedelju.

U utorak, 13. februara u bioskopu Sinema KCZR od 16 časova prikazuje se dečji animirani film, sinhronizovan na srpski jezik – „Mali vampir“,  od 18 i 20 časova film: „Pedeset nijansi – oslobađeni“ a u sredu, 14. februara od 16 časova animirana porodična avantura „Pećinci“, a film „Pedeset nijansi – oslobađeni“ u terminima od 18 i 20 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

UTORAK, 13. FEBRUAR

FILM  „MALI VAMPIR“/THE LITTLE VAMPIRE 3D – prikazuje se u terminu od 16 časova

„Mali vampir“ je animirani porodični film u trajanju od 83 minuta u kom dečak Anton, veliki ljubitelj priča o vampirima upoznaje dečaka vampira Rudija. Postaju prijatelji a pravi zaplet nastaje kada Antonovi roditelji izraze želju da upoznaju sinovog najnovijeg najboljeg druga. Režiju filma potpisuju: Richard Claus i Karsten Kiilerich. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

 

 

 

FILM – „PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI“/FIFTY SHADES FREED

– prikazuje se u terminima od 18 i od 20 časova

Čuvena franšiza svetskog bestselera u kom se Džemi Dornon i Dakota Džons vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem nastavku filma. Anastazija i Kristijan ni u trećem delu nisu smirili strasti ali su stali na „ludi kamen“. Idilu luksuznog medenog meseca narušava činjenica da je Anastazija na meti kidnapera. Reč je o erotskoj drami u trajanju od 105 minuta.

 

 


 

 

SREDA, 14. FEBRUAR

FILM – „PEĆINCI“ 2D – prikazuje se u terminu od 16 časova

Reč je o urnebesnoj avanturi, smeštenoj u praistoriji prepunoj opasnih zveri a u kojoj glavni junak -pećinski čovek sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom pokušava da ujedini pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja od kojih im preti velika opasnost. Film je sinhronizovan na srpski jezik i traje 89 minuta.

 


 

 

FILM – „PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI“/FIFTY SHADES FREED – prikazuje se u terminima od 18 i od 20 časova