Sport- Akademija Bambi ostvarila je odlične rezultate ove sezone u Mini-Maksi ligi Zrenjanin, sve ekipe obezbedile su nastavak takmičenja u regionalnoj ligi, a generacija 2006. godište se direktno plasirala na završni turnir za prvaka Srbije, jer će Sportski Centar Bambi 14. aprila  za to godište biti domaćin za titulu prvaka države.

PRVO MESTO U MEGA LIGI
Akademija Bambi (generacija 2006.) osvojila je prvo mesto u Mini maksi fudbalskoj ligi Zrenjanin i plasirala se na turnir za prvaka Srbije.

Generacija 2006 – Trener Vladimir Narančić

PRVO MESTO U MAKSI LIGI
Akademija Bambi (generacija 2007.) osvojila je prvo mesto u Mini maksi fudbalskoj ligi Zrenjanin i plasirala se na regionalni turnir.

Generacija 2007- Trener- Jovan Blažić

PRVO MESTO U MIDI LIGI
Akademija Bambi (generacija 2008.) osvojila je prvo mesto u Mini maksi fudbalskoj ligi Zrenjanin i plasirala se na regionalni turnir.

Generacija 2008- Trener- Dušan Tanasić

PRVO MESTO U MINI LIGI
Akademija Bambi (generacija 2009.) osvojila je prvo mesto u Mini maksi fudbalskoj ligi Zrenjanin i plasirala se na regionalni turnir.

Generacija 2009- Trener- Predrag Jovanov

PRVO MESTO U MIKRO LIGI
Akademija Bambi (generacija 2010.) osvojila je prvo mesto u Mini maksi fudbalskoj ligi Zrenjanin i plasirala se na regionalni turnir.

Generacija 2010- Trener- Aleksandar Tomić

Pogledajte  rezultate i konačan plasman svih ekipa:

ZAVRSNICA MMFL ZRENJANIN rezultati