Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 6. marta bez struje će ostati ulice prikazane na skici datoj u perilogu u periodu od 9 do 10 časova.

Elemir- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 6. marta bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Toze Markovića, od dr Laze Mijatova do Đure Jakšića; Lenjinova, od dr Laze Mijatova do pola prema Žarka Zrenjanina; dr Laze Mijatova, od Toze Markovića do Lenjinove; Njegoševa, od Lenjinove do M. Subote i Zmaj Jovina, od pola između B.Mijatova i Toze Markovića do dr Laze Mijatova u periodu od 9 do 14.30 časova, dok će delovi  ulica: Boška Mijatova, od Zmaj Jovine do dr Laze Mijatova; dr Laze Mijatova, od Boška Mijatova do Toze Markovića i Toze Markovića, od Žarka Zrenjanina do dr Laze Mijatova ostati bez struje u periodu od 9 do 10 časova.

Mokrin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 6. marta bez struje će ostati ulice: Đure Jakšića od ul. Uroša Kuzmanova do ul. Svetog Save; ul. Markovih od ul. Đure Đakovića prema kraju; ul. Svetog Save parna strana od ul. Milana Malenčića do ul. Đure Jakšića u periodu od 9 do 13 časova.