Zrenjanin- U organizaciji Predškolske ustanove i Kulturnog centra Zrenjanina od 12 do 16. marta u Kulturnom centru Zrenjanina organizovan je veliki dečji kviz –“Ko će bolje, ko će pre?“. Kviz je namenjen deci predškolskog uzrasta,  edukativnog  i zabavnog  karaktera je  i osmišljen je sa ciljem da se na jedan veseo i zabavan način, kroz igru, prezentuju vaspitno-obrazovne aktivnosti vaspitača i dece. U kvizu su učestvovale pripremne grupe – zabavišta. Danas je održan završni takmičarski dan.

Takmičile su se ekipe iz vrtića „Kolibri“, „Čika Jova Zmaj“ i „Sunčica“. Pobednik ovogodišnjeg serijala je ekipa iz vrtića „Čika Jova Zmaj“ – Učesnicima kviza dodeljene su nagrade a najuspešnijima i pokloni od pokrovitelja kviz takmičenja – Agro Dukata doo, Sportskog centra „Bambi“ i rođendaonice „Čarolija“.

„Čarilija“ je nagradila  trećeplasiranu ekupu besplatnim boravkom u igraonici uz dvočasovnu sadržaj i program koji nudi. Sportski centar „Bambi“, drugoplasiranoj ekipi, kao nagradu je dodelio -sportski dan – besplatan boravak u centru uz prezentaciju sportskih i ostalih sadržaja, a prvoplasiranu ekupu nagradio je „Agro Dukat“ doo sa dečjim rančevima. Dodeljeno je i više nagrada za publiku, čiji je darodavac –  Sportski centar „Bambi“.