Politika- Dana 15.maja 2018 godine u prostorijama SDPS Zrenjanin, okupili su se članovi i simpatizeri povodom proslave velikog uspeha u domenu sporta.
 Naše članice, Zvezdana Đuričin i Ružica Piperski, osvojile su srebrnu i zlatnu medalju učestvovajući na dva sportska događaja.
Zvezdana je učestvovala na republičkom takmičenju u savateu i postala vicešampion, a Ružica je osvojila prvo mesto u pikadu na socijaldemokratskim igrama.

 

– U ime GrO SDPS Zrenjanin i svoje lično ime, čast nam je što je Zvezdana Đuričin naš član, ķoja niže uspehe u svojoj sportskoj karijeri i predstavlja nas u najboljem mogućem svetlu. Primer je omladini i sportistima širom Srbije.
Kao neko ko radi sa decom u sportu, ovom prilikom apelujem na sve roditelje, da utiču na vreme i stvore zdrave navike kod dece, vodeći ih na sportske aktivnosti. Ne moraju se baviti vrhunskim sportom, ali u fazi rasta i razvoja, jako je bitno da budu aktivna i da se bar rekreativno bave sportom koji ih čini srećnim.
Zvezdana, čestitamo od srca i želimo ti još mnogo uspeha, koje ćemo zajedno sa tobom ponosno dočekati- istakla je Maja Ivković zamenica predsednika Gradskog odbora SDPS i odbornik u Skupštini grada.