Zrenjanin- Infrastrukturne radove na rekonstrukciji kolovoza, trotoara i atmosferske kanalizacije, na potezu od ulice Prilepski red do Mostarske, u dužini od oko 800 metara, danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić zajedno sa saradnicima. 
  
Zrenjaninci ovaj potez prepoznaju kao “Mužljansku krivinu”, prometnu saobraćajnicu koja od centra grada vodi ka Mužlji i kupalištu “Peskara”. Ovde se nalazi i supermarket “Univereksport”, dve benzinske stanice, stovarište građevinskog materijala, tako da je pitanje veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i nametnulo pokretanje radova.
“Praktično smo novu građevinsku sezonu i počeli u Barskoj ulici, ovde su bili problemi od lošeg, uskog kolovoza do nedostatka trotoara, pešačke staze, i sada sve radimo u dužini od 800 metara, a investiciju realizujemo u saradnji s Ministarstvom privrede. Ukupna vrednost radova je 33 miliona dinara, a Ministarstvo privrede nam je pomoglo sa 19 miliona, na čemu smo im zahvalni”, kazao je Čedomir Janjić. 
 Gradonačelnik je objasnio da se, uporedo s novim kolovozom, gradi i pešačka staza koja nije postojala, ali i rekonstruiše atmosferska kanalizacija.
“Siguran sam da ćemo dobiti dobru, kvalitetnu saobraćajnicu, povezanu i sa Ulicom Franje Kluza, koju smo rekonstruisali, proširili i uredili prošle godine, tako da polako rešavamo i taj problem bezbednosti u ovom delu grada, jer mnogo naših sugrađana upravo ovim putem ide do “Peskare” ili do Mužlje”, rekao je on.
Tokom obilaska lokacije, gradonačelnik je razgovarao sa građanima i  obećao punu podršku u rešavanju svih gorućih problema u tom naselju.
Izvođač radova je preduzeće “Štrabag – Vojvodinaput” Pančevo, uz nekoliko podizvođača, a rok za završetak radova je 1. septembar.