Zrenjanin- Službu pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin su posetili predstavnici škole stranih jezika „New Age School“ na čelu sa vlasnicom Matildom Vencel i decom koja je pohađaju, i dr Tomislav Stevanović, pedijatar i vlasnik ordinacije „Dr Stevanović“.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast da pozdravim naše današnje goste, koji su veliki prijatelji Službe pedijatrije Opšte bolnice Zrenjanin, a samim tim i prijatelji sve dece koja se ovde leče“, naglasila je rukovodilac Službe pedijatrije  dr Tatjana Stanković.

Nizom aktivnosti u sklopu akcije „Deca deci“ Škola je uspela da prikupi značajna sredstva i pomogne ovoj službi da oplemeni prostor i time da se najmlađim pacijentima  ulepša boravak, a zaposlenima olakša rad.

Tako su zahvaljujući ranijim akcijama nabavljeni televizor, lap-top, štampač i 46 kompleta posteljina. Zahvaljujući ovogodišnjoj akciji promenjeni su podovi i obloženi zidovi u četiri bolesničke sobe, a u pripremi je donacija dva pulta za kupanje i prepovijanje beba.

Zahvanjujuću donaciji ordinacije „Dr Stevanović“ jedna soba je takođe dobila novi pod, obložene zidove, a nabavnjen je i klima uređaj i televizor.
Dr Tomislav Stevanović je izrazio veliko zadovonjstvo što je bio u mogućnosti da pomogne Pedijatriji naše bolnice, i najavio akcije pomoći i ubuduće.

Dorotea Knežević – PR škole „New Age School“ je istakla da Škola sa svojim učenicima već pet godina u nazad radi na poboljšanju kvaliteta obolele dece, istakavši koliko im je bitno da razvijaju moralne vrednosti kod dece i nauče ih kako da budu humani, u današnjem vremenu u kojem je toga sve manje. Time žele da sve ljude podstaknu i podsete da se do velikih promena dolazi malim koracima.