Sport-U okviru 1. kola Druge lige Srbije Fudbaleri SAS -a  pred oko 250 gledalaca doživeli su prvi poraz u prvenstvu i  to od mlade i veoma talentovane ekipe Ekonomca 2 rezultatom 5:6. 

Ekipa trenera Sime Batinice propustila je veliki broj prilika, dok su gosti svoje  šanse pretvorili u pogodak. Prvo poluvreme je bilo definitivno u znaku gostiju, da bi sredinom drugog dela drugog poluvremena ekipa SAS krenula u ozbiljni presing i ofanzivu i pri rezultatu 1:6 oni postižu  četiri pogodka do samog kraja , a da je sreće bilo uspeli bi i do izjednačenja u zadnjoj sekundi meča.Strelci za Sas bili su Tomin i Radenković dva puta i Aranitović , dok je gostujući igrač Vranić pogodio mrežu 4 puta, a po jedan gol postigli su Milosavljević i Vasić.

 

KMF SAS :Rodić, Živanov, Aranitović, Radenković, Tomin, Jevremov, Lojpur, Mandić, Rackov, Blažić, Delić, Milićev, Škorić .

KMF Ekonomac 2: Milanović, Gavrilović, Stojčevski, Digić, Milenković, Marinković, Vranić, Tadić, Vasić, Đorđević, Dimitrijević, Stojanović i Radenković.

U sledećem kolu SAS  u gostima igra protiv ekipe Požarevca.