Sport- Pred oko 250 gledalaca u Kristalnoj dvorani fudbaleri SAS-a  u okviru 3. kola Druge futsal lige ubedljivo su savladali goste iz Pirota rezultatom 9:3.

Od samog starta fudaleri SAS-a krenuli su da pritiskaju goste i već u 6 minutu Delić postiže gol za 1:0, isti igrač tri minuta kasnije na asistenciju Škorića pogađa za 2:0. Iskusni Blažić u 11. minutu šutira, lopta pogađa igrača odbrane Colića i završava u mreži gostiju za 3:0. Tada na scenu stupa Delić koji nakon odlične solo akcije povećava prednost na 4:0 u 15 minutu, a nedugo zatim nakon penala postiže svoj četvrti gol za 5:0. Rašić pred sam kraj poluvremena postiže gol za velikih 6:0.

 

U drugom poluvremenu odlični Radenković postiže pogodak u 23 minutu, zatim se gosti upisuju u strelce, Pešić u 26′ i 30′ i Nikolić u 26 minutu. Konačan rezultat na meču postavlja Radenković u 40. minutu, kada postiže dva gola za 9:3.

U sledećem kolu SAS igra u gostima protiv kolubare.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

SAS :Radić Stefan, Živanov Stefan, Antinović Igor, Radenković Dušan, Tomin Aleksandar, Jevremov Stefan, Lojpur Branislav, Mandić Aleksandar, Nišević Dušan, Blažić JOvan, Delić Savo, Rašić Darko, Milićevev Nemanja i Škorić Aleksa. TRENER: Milivoj  Batinica.

Pirot:Ilić Vojislav, Ristić Slobodan, Pešić Branislav, Velev Siniša, Filipović Lazar, Kostić Marko, Colić  Miloš, Nikolić Nemanja, Cvetković Miloš, Džunić Aleksandar i Bogdanović Darko.