Zrenjanin- U okviru 33. „Dana piva“ na Trgu slobode sinoć je održan izbor za mis Zrenjanina i polufinalno takmičenje za mis Srbije na kome je učestvovalo 15 kadidatkinja. Za modne kreacije u kojima su takmičarke briljirale tokom večeri bila je zadužena Zrenjaninka Marijana Kerleta.

 

Pobedu je odnela lepotica Tamara Novaković iz Kučeva, za prvu pratilju stručan žiri izabrao je  Andreu Bubnjević, a za drugu pratilju izabrana je Tamara Vrekić.

 

Tamara je pored titule mis Zrenjanina dobila plasman u finalno takmičenje za mis Srbije, kao i stipendiju za kompletno školovanje na fakultetu za Projektni menadzment i IT.

-Po prvi put na ovaj način biramo mis Zrenjanina. Hiljade ljudi je prisutno ispred ove fantastične scene. Zahvaljujući Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina, ovde smo napravili jedan divan program, dostojanstven pojavljivanja finalistkinja. Pored učešća u finalu, najvažnije je da  pobednica dobija stipendiju za četvorogodišnje školovanje na fakultetu za Projektni menadzment i IT . Pobednica će putovati u Porto Karas sa timom kojim je svetskog kvaliteta, da bi se 9. oktobra pojavila na sceni „Kombank“ dvorane, gde će učestvovati u finalnom izboru – rekla je Vesna de Vinča direktorka kompanije „Mis Srbija“.