Zrenjanin- Utakmica između mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije odigraće se u sredu, 19. septembra sa početkom u 18 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Tim povodom danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik KMF „SAS“ i tehnički prganizator utakmice Milivoj „Simo“ Batinica i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

-Nešto novo u našem grad, po prvi put mlada futsal reprezentacija nastupaće u okviru priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Nama je izuzetno drago da možemo da ugostimo naše mlade futsalere u dobrim uslovima u našoj Kristalnoj dvorani, da će biti odlična publika i da ćemo svi zajedno biti na pravoj sportskoj strani i  da ćemo time pomoći našim futsalerima da uspešno okončaju pripreme- rekao je Simo Salapura pomoćnik grdaonačelnika i pozvao sve sugrađane, sve obožavatelje sporta i futsala  da dođu i podrže reprezentaciju Srbije.

Utakmica reprezentacije mladih  igra se  u Zrenjaninu, jer se naš grad pokazao kao dobar domaćin. Hala je i na prijateljskim utakmicama uvek bila puna, tako da  je Fudbalski savez iz tih razloga odlučio da se  utakmica odigra u našem gradu. Zrenjanin je do sada iznedrio devet reprezentativaca, a  u ovoj postavi mladih futsalera sada imamo dva igrača, Aleksandra  Mandića i Dušana Nišavića – rekao je tehnički prganizator utakmice Milivoj „Simo“ Batinica i pozvao  sve ljubitelje futsala da  u petak od 19.30 časova u Kristalnoj  dvorani podrže ekipu  SAS-a  koja  dočekuje ekipu „Ekonomac 2“ u okviru  1. kola  Druge futsal lige.