Sport- Bokseri  Petrovgrada, dva seniorska reprezentativca Nenad Momirski i Sandro Poletan nalaze se na pripremama. Nenad Momirski je bio zajedno sa ostalim reprezentativcima u Ruskoj sportskoj bazi Čehov koja se nalazi blizu Moskve, tamo je trenirao i sparingovao sa najboljim ruskim bokserima pod rukovodstvom najboljih trenera Rusije.

Nakon Rusije Nenad Momirski putuje za Belorusiju gde će u glavnom gradu Minsk učestvovati na turniru A kategorije u konkurenciji 20 najcenjenijih država.Takodje na ovim pripremama i turniru nalazi se i Milan Piperski selektor mlade reprezentacije i član seniorskog stručnog tima naše reprezentacije.Ovo je takodje neprocenjivo iskustvo za njega gde od najboljih usavršava svoje znanje, razmenjuje mišljenja i stiče nova znanja i iskustva. Inače ovaj turnir u Minsku je kontrolni turnir što se tiče organizacije i svih ostalih pojedinosti za Evropske igre koje se održavaju u Minsku 2019 god.

 

Sandro Poletan se nalazi u Las Vegasu na bokserskom usavršavanju u kampu Floyd Mejvedera, najboljeg i najplaćenijeg boksera i sportiste sveta. Veoma značajna stvar za dalju karijeru Sandra Poletana koji je imao sparinge sa najboljim profesionalnim i olimpijskim bokserima današnjice što će sigurno uticati na njegovu dalju karijeru koja je veoma ambiciozna i velika. Da podsetimo da je Sandro Poletan aktuelni državni prvak u srednjoj kategoriji i poslednji osvajač prestižne zlatne rukavice.
Takodje i ostatak ekipe u Zrenjaninu vredno vežba i radi u sali na zapadnoj tribini gradskog stadiona gde ih očekuju takmičenja u regionalnoj ligi Vojvodine na kom nastupaju i beleže pobede.