Politika- Gradska organizacija FOŽ Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina priredila je u petak 28.12.2018.godine, prijem za članove, sipmatizere, saradnike i prijatelje povodom novogodišnjih i Božićnih praznika.

Svečanom koktelu prisustvovali su načelnica onkološkog odeljenja, dr Ivana Ujfeljan Ristić u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu i predstavnici Udruženja poslovnih žena „Sofia“ i Sekcije žena saveza samostalnih sindikata Zrenjanina.

 

Predsednica Gradske organizacije FOŽ SPS Željka Milošević, pozdravila je prisutne i ukratko sumirala rezultate radne godine koja je za FOŽ SPS Zrenjanin bila izuzetno radna i uspešna i naglasila da je punu podršku u radu FOŽ dao predsednik GrO Željko Malušić, omladina, drugovi i drugarice. Predsednica FOŽ poželela je u Novoj 2019. godini puno uspeha, zdravlja, sreće, kao i da se ostvare još bolji rezultati na svim poljima u interesu građana samog grada Zrenjanina i žitelja svih naseljenih mesta i ujedno se zahvalila svim medijima na praćenju aktivnosti koje je sprovodila gradska organizacija FOŽ SPS Zrenjanin.