SportFK Radnički Zrenjanin počeo je pripreme za predstojeće prvenstvo, na prozivci su se pojavila 26 igrača, među kojima i dvoje novajlija. Podsetimo, crveno -crni   su polusezonu završili na sedmom mestu sa osvojenih 25 bodova, pet pobeda, dva poraza i dest nerešenih utakmica. Pored igrača prozivci su prisustvovali direktor Darko Tošić, potpredsedik Dušan Tanasić, Predrag Kandić šef stručnog štaba, Vladimir Grbić pomoćni trener, trener golmana Goran Gavrilović, sekretar Velibor Mladenović  i živa legenda kluba Petar Ćira Praporski.

Na prozivci su prisustvovali: Golmani :Đurić Slobodan, Baćan Dušan i Bačko Stefan, odbrambeni igrači: Jovanov Bogdan, Bjelica Nikola, Kosović Nikola, Grbić Nikola, Milin Aleksandar, Tatić Igor, Đurić Danilo, Bojanić Slaviša. Centralni vezni: Kiš Robert, Runjevac Jovan, Radosavljević Predrag i Zakić Miloš. Prednji vezni, napadači: Milivojev Miljan, Vukelja Ljubiša, Vuković Stefan, Jeftić Vlada, Aćimov Stefan. Krila: Matić Žarko, Krstinić Nikola, Kovačević Marko, Savanović Mile i Malek Andrej.

Novopridošli igrači: Mile Savanović i Tatić Igor

-Prve dve nedelje treniraćemo dva puta nedeljno u sportskom  centru „Bambi“, prepodne u teretani a posle podne u balonu. Ovde imamo odlične uslove, tako da nema potrebe nigde da  idemo na pripreme. U prve dve nedelje u Novom Sadu na veštačkoj podlozi na Sajmištu odigraćemo tri kontrolne utakmice. Prvi protivnik nam je ekipa Vojvodine iz Perleza, zatim ekipa Kabela i Bečeja. Nakon toga počinjemo treninge na  stadionu Radničkog i u tom periodu odigraćemo još sedam kontrolnih utakmica sa Brodarcem, Politehnikom iz Rumunije, Indeks (NS), Omladinac FAM itd.

Predrag Kandić šef stručnog štaba

U ovom prelaznom roku doveli smo Savanovića iz Prigrevice, on je već bio prvotimac Radničkog i ostavio je dobar utisak i od njega očekujemo da bude nosilac igre našeg tima. Tu je i povratnik Tatić, koji je imao dugu povredu i nadam se da će se uspešno oporaviti i biti u konkurenciji za tim. Iz omladinskog pogona priključili smo Maleka, golmana Bačkai Baćana, Kosovića, Đurića i Bojanića. To su igrači koje treba u narednom periodu afirmisati i koji će sigurno dobiti priliku u drugom delu sezone. Cilj ostaje isti, a to je opstanak u ligi, Iako imamo visoku sedmu poziciju drugi deo sezone iziskuje maksimalnu posvećenost da bi se cilj opravdao- istakao je Predrag Kandić trener Radničkog.