Kompanija Gomex je u petak, 01. februara otvorila prvi maloprodajni objekat u Resniku, naselju u beogradskoj opštini Rakovica koji je ujedno i ujedno 165. prodavnica u lancu ove kompanije.

Minimarket „Resnik“ nalazi se na adresi Slavka Miljkovića broj 73 i prostire se na 151 kvadratnih metara prodajnog prostora.

 

-Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica. MPO „Resnik“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za supermarkete. Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i vikendom od 07:00 do 20:45h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i prerađevina od mesa „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Resnik“ deliti slično iskustvo- rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.