Objavljen oglas za licitaciju poljoprivrednog zemljišta u opštini Sečanj

Sečanj- Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović  doneo je Odluku o raspisivanju javnog oglasa za za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u društvenoj svojini u opštini Sečanj i raspisuje Oglas za Javnu licitaciju u drugom krugu za davanje u zakup i  na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj.

Raspisuje se oglas za javnu licitaciju u drugom krugu za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj u sledećim katastarskim opštinama:Boka, Jaša Tomoć, Konak, Krajišnik, Neuzina, Sečanj, Sutjeska, Banatska Dubica i Jarkovac.

Rok za podnošenje dokumentacije za prijavljivanje je do 13 sati, dana 07.03.2019. godine. Blagovremenim će se smatrati sve prijave dostavljene u pisarnicu opštinske uprave opštine Sečanj kao i prijave predate preporučenom poštom do navedenog roka. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Detaljnije informacije oglasa za za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u društvenoj svojini u opštini Sečanj možete poledati: OVDE

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap