Na slici:Treneri ekipa koje učestvuju u Mini Maxi ligi i specijalni gost bivši igrač Partizana Branko Savić

Zrenjanin- U Sportskom centru “Bambi” u Zrenjaninu, predstavnicima klubova koji se takmiče u Mini Maxi ligi, predstavljena je edukativna društvena mreža Football Wire, koja je posvećena sportskoj edukaciji i usavršavanju svih ljudi iz sveta fudbala.

Na prezentaciji, koju su održali predstavnici Football Wire mreže, zrenjaninski treneri upoznali su se sa osnovnim idejama i vrednostima za koje se zalaže ovaj projekat.

Football Wire je društvena mreža edukativnog karaktera čiji je cilj da ujedini fudbalere, klubove, trenere, lekare i druge ljude iz sveta fudbala na jednom mestu. Posebno je posvećena sportskom obrazovanju, usavršavanju i zdravom i bezbednom odrastanju najmlađih zaljubljenika u fudbal.

Detalj sa prezentacije

Football Wire je besplatna platforma koja korisnicima omogućava najrazličitije povoljnosti, od promocije klupskih dešavanja, rezultata i uspeha, do praktičnih saveta lekara, nutricionista i fizioterapeuta. Kroz interakciju sa drugim članovima, mladi fudbaleri imaju mogućnost da razmenjuju svoja znanja, iskustva i veštine, ali i da saznaju korisne informacije o savremenim metodama rada i pravilnoj ishrani.

Naš tim stručnjaka nudi visoko kvalitetan edukativni sadržaj i jedinstvenu priliku da unapredite svoju karijeru uspostavljanjem kontakata i razmenom iskustava sa kolegama i stručnjacima širom sveta.

FW Coach je posebna aplikacija namenjena isključivo članovima stručnog štaba, koja im omogućava lakšu organizaciju unutar kluba, kao i komunikaciju sa igračima i njihovim roditeljima. FW Coach omogućava direktorima klubova i trenerima da im se svi podaci, potrebni u vođenju kluba, nalaze na jednom mestu.

Radi pune zaštite bezbednosti i identita, Football Wire je mreža zatvorenog karaktera i mogu joj pristupiti samo registrovani članovi nekog fudbalskog kluba, uz neophodnu saglasnost roditelja ili staratelja mladih fudbalera. Mreža je osmišljena tako da svi učesnici budu potpuno bezbedni uz puno poštovanje Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i evropskog GDPR-a (General Data Protection Regulation (https://www.eugdpr.org).