Zrenjanin- U organizaciji Grada Zrenjanina i Filijale za zapošljavanje Zrenjanin u sredu, 27. marta 2019. godine biće održan Sajam zapošljavanja u hali sportova “Medison”. Početak sajma zakazan je za 11.00 časova i trajaće do 14.00 časova.

Učešće na sajmu potvrdile su 32 kompanije. Traži se 719 radnika različitih zanimanja: vozači, prodavci, agenti prodaje, promoteri, magacioneri, komercijalisti, transportni radnici, radnici u proizvodnji, operateri u proizvodnji, mesari, pomoćni mesari, pekari, kuvari, konobari, šivači kože i tekstila, građevinski radnici, bravari, mašinbravari, zavarivači, električari, elektromonteri, poljoprivredni tehničari, grafički dizajner, tehnolozi, menadžeri, diplomirani inženjeri poljoprivrede, mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike i drugi profili.

Kako će vam sajam zapošljavanja pomoći?

  • Biće Vam omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova Vaše struke.
  • Tokom razgovora sa poslodavcima, imaćete priliku da se predstavite, iznesete svoje profesionalne karakteristike, ostavite utisak, uđete u uži izbor kandidata ili na licu mesta dogovorite uslove zapošljavanja.
  • Bićete u mogućnosti da na istom mestu i u isto vreme lično predate prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.
  • Imaćete priliku da saznate važne podatke o firmi u kojoj konkurišete, uslovima rada, zaradi koju možete očekivati, mogućnostima za napredovanje.