Sport- Na prvenstvu Srbije u konkurenciji seniora BK Petrovgrad je ostvario značajan rezultat, u poluteškoj kategoriji (81kg) Sandro Poletan je postao prvak Srbije i apsolutno potvrdio kvalitet i formu.  Aleksandra Rapajić je takođe postala seniorski šampion Srbije u poluvelter kategoriji (64kg) i osvojila pehar za najbolju žensku takmičarku na prvenstva Srbije.

Sandro Poletan i Saša Milovac   proglašeni su  za najbolji i najborbeniji par na prvenstvu. Poletan nastavlja sa napornim treninzima jer ga uskoro očekuju evropske igre koje će biti održane u Minsku u junu mesecu.

 Zapažen nastup je imao i Nenad Momirski koji je u izjednačenom meču izgubio od prvaka države i osvajača BG pobednika Nemanje Gavrilovića. Pajdački Vladimir je takodje bio deo ekipe na prvenstvu Srbije.
Prezadovoljni smo uspehom nasih takmičara, dva šampiona države i dva pehara od mogućih tri pripala su nasim takmičarima. Očekuje nas i reprezentativni nastup Sandra Poletana na evropskim igrama u Minsku-Belorusija kao i evropsko prvenstvo za žene koje ce biti održano u Madridu- istakao je Milan Piperski.