Zrenjanin- Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić danas je sa saradnicima posetio  JKP „Čistoća i zelenilo“ i tom prilikom uručio kosačice za potrebe održavanja zelenih površina u naseljenim mestima.

„Danas je našem preduzeću uručena vredna donacija Grada Zrenjanina u vidu 24 kompleta za košenja koji  će biti prosleđena svim naseljenim mestima naše opštine. Vremenske neprilike nam stvaruju probleme, čim  bude prestala da pada kiša, naši radnici će krenuti u veliku akciju košenja trave“, rekao je direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Zoran Protić i napomenuo da se trava konstantno kosi po nalogu nadzora iz grada i po redovnom programu ovog preduzeća.

 

„Donacija Grada Zrenjanina  je veoma  značajna za naseljena mesta, pogotovo jer je naša oprema dotrajala, tako da će nam to dosta olakšati održavanje zelenih površina u našem naseljenom mestu“, rekao je predsednik MZ Lazarevo Radomir Tihomirović.

„Nisam zadovoljan kako izgleda grad, ni naša sela, te smo zajedno sa  prvim ljudima naših naseljenih mesta došli do rešenja. Žalili su se ljudi da nemaju dobru opremu da održavaju centar, ulice, groblja i zato je  Grad Zrenjanin sa  JKP „Čistoća i zelenilo“ obezbedio ovu donaciju vrednu 5 miliona dinara kao pomoć svakom naseljenom mestu našeg grada“, rekao je gradonačelnik Čedomir Janjić.