Sport- U subotu je u Beočinu održan kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Karatisti Zrenjanina su ostvarili  odličan rezultat i osvojili ukupno 5 medalja.
Najbolji u svojoj kategiloriji do -75 kg u seniorima je bio Salapura Đorđe koji je ove godine u ovoj kategoriji osvojio “duplu krunu” i prvenstvo i kup. Takođe najbolja u svojoj kategoriji kadetkinja -47 kg je bila Oro Marina u svom debitantskom nastupu za kadete na nacionalnom takmičenju. Dve medalje je osvojila Milovanović Anja koja je bila srebrna u kategoriji mlađih seniorki -55 kg i bronzana u kategoriji seniorki -55 kg. Bronzanu medalju je osvojio i Rakić Marko u juniorskoj konkurenciji -68kg. Milosavljević Matija i Radosavljević Jelena su izgubili u kvalifikacijama.
Beočin je bio domaćin međunarodnog turnira DUNAV KUP za pionire i nade koji se održava 11 put na kome je učešće uzelo oko 600 takmičara iz 7 zemalja. Najmlađi takmičari karate kluba Zrenjanin su osvojili ukupno 4 medalje. Zlatni medalju je osvojio Marković Rastko u kategoriji pionira 2009 -30kg dok je u istoj kategoriji Milosavljević Jovan osvojio srebrnu. Srebrnu medalju je osvojio i Stojković Bojan u kategoriji nada 2007 -37kg, a bronzanu u kategoriji kate 2007 D klasa Pamer Aleksandra. Bogdanović Mihajlo i Milenović Anja su izgubili u borbama za medalje, dok su Kerčov Veljko i Nikolin Mina izgubili u kvalifikacijama.