Vesti- Ubrzo nakon što je ugledni magazin Diplomacy&Commerce  prepoznao Dane piva Zrenjanin kao izuzetnu manifestaciju koju ovog leta obavezno treba posetiti, usledila je još jedna lepa vest.

Naime, na veb-stranici allexciting.com  Dani piva Zrenjanin uvršteni su u jedinstvenu mapu evropskih festivala. Tako se tradicionalna manifestacija Grada Zrenjanina našla u rubrici Festivali pića na osnovu koje ljudi širom sveta mogu da saznaju sve što ih interesuje o festivalima ovog tipa – kako globalno poznatim poput Oktoberfesta, tako i nekim manje poznatim ali svakako vrednim pažnje. Dani piva Zrenjanin nesumnjivo su jedan od njih i jedini su festival pića sa teritorije Srbije koji se našao na ovoj listi.

Činjenica da je zapažena od strane renomiranog magazina, te da se našla na radaru veb-sajta koji služi kao inspiracija ogromnom broju festivalskih entuzijasta, apsolutna je potvrda kvaliteta ove manifestacije. S ponosom možemo istaći da iz godine u godinu, zahvaljujući šarolikom sadržaju i bogatom muzičkom programu, privlačimo sve veći broj posetilaca ali i da dobar deo njih čine strani turisti. Stoga su Dani piva značajni ne samo u pogledu očuvanja kulturnog nasleđa Zrenjanina već i daljeg razvoja privrede i turizma u njemu. 34. po redu Dani piva Zrenjanin održaće se od 26. avgusta do 1. septembra a program će se kao i prethodnih godina odvijati na više gradskih lokacija.