Čačak je 24. januar 2020. postao bogatiji za još jedan Gomex-ov objekat. Pored objekta “Čačak centar“ koji već više od pola godine uspešno posluje, vrata novog objekta pod nazivom “Čačak Palilula“ su otvorena bila u 9h.

Prodajni prostor u MP „Čačak Palilula“ zauzima 248 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od preko 4000 različitih artikala. O kvalitetu usluge brine se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega, savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu, uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer su uređeni po “GOMEX” standardima predviđenim za superete.

 

„Utisci sa otvaranja marketa „Čačak Palilula“ u ulici Svetog Save 33 bili su odlični. Veliki asortiman robe, ljubazno osoblje, odlični popusti kao i pokloni za sve kupce u mnogome su doprineli oduševljenju meštana Čačka. Za potrošače smo obezbedili plaćanje platim karticama, gotovinom, čekovima, a od nedavno i Dina Post Card karticom na rate, kao i već dobro poznat Gomex loyalty program uz karticu Kasicu Brojalicu. Sugrađani u Čačku, kao i do sada, mogu očekivati dobre vikend, dvonedeljne akcije. Da bi informisali potrošače o akcijama i popustima, za Čačak smo obezbedili distribuciju od preko 3000 besplatnih časopisa „Porodični Magazin“, rekla je Katarina Stevanov marketing asistent.

Supereta „Čačak Palilula“ radiće od ponedeljka do nedelje od 07 do 20:45h.