Zrenjanin- Humanitarna žurka za našu sugrađanku Radmilu Prole biće održana u petak, 21. februara  sa početkom u 22 časa, u diskoteci „Mravinjak“ u Zrenjaninu. Cena karte je 200 dinara. Piće na žurci će biti besplatno! Na ulazu diskoteke biće postavljena kutija u kojoj se može priložiti dobrovoljni prilog.

Omladina Socijalističke partije Srbije poziva sugrađane da dođu i pruže podršku našoj sugrađanki Radnili.

Radmila Prole se bori sa teškom bolešću, koja dijagnostifikovana 2006. godine, kada je primetila da nešto nije u redu sa mladežom. Otišla je na pregled, ubrzo zatim je urađena i operacija. Redovno je odlazila na kontrole, ali se na žalost pojavio melanom, rak kože, posle deset godina.

2016. godine Radmila saznaje da se rak proširio po organizmu i da ima metastaze. Lečila se u eksperimentalnoj grupi na VMA od 2017. godine do marta 2019. godine zbog pogoršanja bolesti. Nastavak lečenja se odvijao u Sremskoj Kamenici, ali na žalost bez pozitivnih rezulatata, jer su se pojavile metastaze i na mozgu. Zatim su usledili pregledi u Kliničkom Centru Srbije gde je imala intervenciju na X nožu.

Radmili su potrebna novčana sredstva za nastavak lečenja koje će se odvijati našoj zemlji. Omogućimo joj šansu za borbu i konačnu pobedu nad opakom bolešću.