Sport- Sport- Danas je na stadionu kraj Skrobare u 18 časova  održana prva prozivka igrača FK “Radnički Zrenjanin” čime su počele pripreme za predstojeće prvenstvo Srpske lige grupa “Vojvodina”. Prvenstvo počinje 15.avgusta,  na prozivci je bilo 24 igrača, a trener Predrag Kandić  održao je  prvi trening na pomoćnom stadionu.

 

Na današnjoj prozivci bili su prisutni: Bačko, Radović, Grbić, Mihajlović,Krstić, Bjelica, Gajilović, Čigoja, Jeftenić, Kondić, Bajat, Kosović, Radosavljević, Dučić, Ćušić, Bačvanski, Bojić, Popov, Tadić, Markoski, Kozlovački, Ćirić, Krstinić i Stevanović. Zbog povreda nisu prisustvovali Matić, Milivojev, Kiš , Malek i Lisičić- Vuković.

Stručni štab: Milaković, Kandić, Gavrić i Mladenović

FK Radnički za sada su napustili Milin Aleksandar, Mehmed Avdić i Lovre Aleksandar. Mladi Milin, desni bek radničkog, prešao je u Železničar iz Pančeva.

Pre početka priprema prisutnim igračima obratio se Darko Tošić sportski direktor, kao i šef stručnog štaba Predrag Kandić.

„Pandemija nas je sve zatekla, ali smo ipak dočekali početak priprema za novu sezonu. Ove sezone prelazni rok trajaće do 15. oktobra, a to znači da neko može da dođe i da ode u sred prvenstva zato moramo biti strpljivi. Imamo dobrih 7 nedelja pred nama, podmladili smo tim, priključili smo omladince, doveli neke igrače sa pozajmice i dobar deo igračkog kadra od prošle sezone je sa nama. Cilj je da namestimo jedan dobar stabilan tim pretežno od igrača iz naše opštine i da pokušamo da dočekamo neke bolje dane zbog celokupne situacije sa korona virusom“ – rekao je Darko Tošić.

“ Drago mi je što Vas vidim, kao što mi je drago što je mladi Milin prešao u Železničar i voleo bih da još neko od vas pređe u viši rang. To je nama velika satisfakcija, jer znači da smo dobro radili i da ćemo tako nastaviti i ove sezone. Računamo na sve igrače koji su ovde sa nama, želim da se dobro pripremite za predstojeću sezonu i da konkurišete za tim i početak prvenstva koji je zakazan za 15. avgust. Treninzi će se odvijati dva puta dnevno, biće naporno, ali samo odricanjem i zalaganjem doći ćemo do rezultata“- istakao je Predrag Kandić.