Na radost potrošača,  kompanija Gomex  je u četvrtak, 9. jula, otvorila renovirani maloprodajni objekat u Vršcu, koji pored novog izgleda ima i više prostora.

Potrošači će biti u prilici da uživaju u proširenoj ponudi i novom vizuelnom identitetu.

„Objekat je opremljen najnovijim rashladnim vitrinama i zamrzivačima, a pored najsavremenije opreme, i naša pekara je dobila novi izgled, pa će vas svakog dana dočekati i sveže pečeni pekarski proizvodi, kao i nova vrsta hleba. Za ljubaznu i brzu uslugu brine se 17 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra. Odeljenje za sveže voće i povrće je takođe prošireno. U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Radovi na ovom objektu su završeni u rekordno kratkom vremenskom roku, a objekat „Fontana“ je usklađen sa novim standardima za maloprodajne objekte u našem sistemu“, navodi se u saopštenju kompanine Gomex.

Kompanija “Gomex” će i tokom ove godine nastaviti da obnavlja svoja prodajna mesta, kao i da im daje novi izgled i funkcionalnost.