Sport- Fudbaleri Radničkog, na stadionu „Slavko Maletin – Vava“ u Bačkoj Palanci u finalu Kupa Vojvodine, zaustavljeni su od strane FK Jedinstvo iz Rumenke rezultatom 2:3.

Dvostruki strelac za Radnički Radomir Krstin

Prvu šansu na meču imao je Gajilović u 25. minutu kada je predriblao dva igrača, ali šutirao direktno u golmana Dragišića. U 41. minutu mladi Gajilović nakon odličnog solo prodora po levoj strani dodaje loptu Radosavljeviću koji upućuje slab šut  za golmana Jedinstva.

Na samom startu 2. poluvremena sudija Malešević donosi spornu odluku i pokazuje na belu tačku nakon što je u svom petercu  golman Radović izbio loptu i nakon toga srušio Mitrovića. Penal izvodi Đanković i dovodi Jedinstvo u vođstvo.

Nedugo zatim trener Radničkog Predrag Kandić dobija crveni karton, jer nije bio zadovoljan dosuđenim penalom.

Nakon kornera u 70. minutu  i posle gužve u šesnaestercu, lopta nakon odbitka nekako dolazi do Zaova, koji pogađa desni ugao gola Radovića za 2:0. Pet minuta kasnije nakon preciznog centaršuta Tepića lopta dolazi do Trišića koji glavom pogađa za 3:0.

Pavlov u 77. minutu prodire po desnoj strani, na loptu natrčava Krstin i smanjuje na 1:3. Zemunski u 90. minutu pravi prekršaj u šesnaestercu, sudija svira penal, ali Radović brani šut Skoka sa bele tačke. Konačan rezultat na meču udarcem glavom postavlja Krstin u 94. minutu za 2:3.

Pobednička ekipa FK Jedinstva iz Rumenke

Radnički Zrenjanin- Radović, Ćušić, Bajat, Krstinić, radosavljević, Lisičić-Vuković,  Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović i Krstin. Zamenici igrača: Bačko, Blažić, Zemunski, Pavlov, Krstić, Kozlovački i Matić.

Jedinstvo: Dragišić, Berić, Stefek, Đekić, Gadžić, Mitzović, Skoko, Tršić, Tepić, Zaov i Đanković. Zamenici igrača:Glišić, Stojanović, Zirić, Ilijin, Petrović, radin i Siljanovski.