Zrenjanin- Ovih dana privode se kraju radovi na zgradi  „Komiteta“ u centru Zrenjanina u kojoj će početi sa radom Fakultet za menadžent- FAM.

Tim povodom  danas je u Gradskoj bašti održana konferencija za novinare na kojoj su o radu i značaju fakulteta za naš grad govorili  Čedomir Janjić predsednik Skupštine grada Zrenjanina, prof. dr Goran Kvrgić dekan FAM i redovni profesor, kao i pomoćnici gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić i Simo Salapura.

O studijskim programima i svim aktuelnim temama iz oblasti rada i naučnih aktivnosti govorio je dekan fakulteta dr Goran Kvrgić.

„U Zrenjaninu smo prisutni već četiri godine, do sada nismo imali adekvatan poslovni prostor. Prošle  godine smo uz dobru saradnju sa lokalnom samoupravom uzeli u zakup prostor u zgradi „Komiteta“ na pet godina. Ovih dana završavamo radove na zgradi i biće spremna za studente. Želimo da budućim studentima pružimo što više mogućnosti, da u svom gradu studiraju ono što žele. Trudićemo se da povećamo broj različitih programa, jer je to jedini način da zajedno, s državnim fakultetom i visokom školom, zaokružimo taj obrazovni proces i da ponudimo sve ono što ima i u većim univerzitetskim centrima, rekao je  dr Goran Kvrgić dekan FAM-a.

 

„Početak nove studentske godine ne dovodi se u pitanje zbog trenutne epidemiološke situacije. Spremni smo za nastavu po on-lajn sistemu koji smo u prethodnom periodu uspešno usavršili i imali zapažene rezultate u svakom ispitnom roku“, naglasio je dr Goran Kvrgić.

Dekan Fakulteta za menadžment dr Goran Kvrgić istakao je da će ove godine četiri studenta slabijeg materijalnog stanja u Zrenjaninu dobiti GRATIS školovanje i još 4 studenta sa najvećim prosekom će dobiti 50% popusta.  U Srbiji FAM ukupno na godišnjem nivou daruje 150 stipendija.

FAM tradicionalno podržava sport, te u tom pogledu sponzor je fudbalskog kluba „Omladinac FAM“ iz Botoša, KMF „Student“ kao  i od ove godine   muškom i ženskom odbojkaškom klubu „Student“ koji će se takmičiti u 3. ligi.

Sve informacije oko upisa na fakultet dostupne su na internet adresi fakulteta.

FAM dobar izbor za sportiste

U toku je septembarski upisni rok za sve zainteresovane, na svaki smer može se upisati po 30 studenata.

 

Osnovne akademske studije (OAS)Fakulteta za menadžent :

Biraj FAM! Saznajte zašto je Fakultet za menadžment – pravi izbor!

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić istakao je da je ovom rekonstrukcijom i prenamenom zgrade rešen višedecenijski problem, kako imovinske-pravne prirode, tako i u smislu očuvanja zgrade koja je, usled neodržavanja, sve više propadala.

„Želja nam je bila da što više dece ima mogućnost da ostane u gradu i da se ovde obrazuje i to je želja i mojih prethodnika, i ljudi koji su više od decenije unazad vodili grad. Čest je slučaj da najbolja deca odlaze u druge naše gradove, u inostranstvo, tamo potom i ostaju i nama je želja da se najbolja deca školuju u najboljim obrazovnim institucijama, ali da im pružimo šansu da to urade i u Zrenjaninu. Drago mi je i što je fakultet FAM to prepoznao, a posebno sam ponosan što smo jedan devastirani objekat, zgradu “Komiteta”, uspeli da delimično, ali dobro renoviramo, pre svega zahvaljujući ljudima iz FAM-a i što smo uspeli da rešimo imovinske odnose, tako da je grad konačno vlasnik te zgrade“, rekao je Janjić i istakao da će u narednim godinama ovaj objekat biti jedan od centara, i obrazovnih i kulturnih dešavanja u Zrenjaninu.

Pratite najnovije informacije i obaveštenja sa fakulteta preko Facebook profila.

 

Pogledajte promotivni video Fakulteta za menadžment (FAM):

 

Akreditovani studijski programi  osnovnih i akademskih studija i master akademskih studija svedoče o kvalitetu Fakulteta za menadžment. Sve podatke o akreditacijama pogledajte OVDE.