Zrenjanin- Grupa „Tate za Lanu“ poziva sve ljude dobre volje da u nedelju, 4. oktobra 2020. godine sa početkom u 14 časova, dođu u Plankovu baštu i da zajedno pomognemo maloj Lani Jovanović.

„Imajući na umu da je polovina od preko 2 miliona dolara već sakupljena, da je veliki broj naših sugrađana svojim učešćem i prilozima podržao inicijalnu ideju, i da zaista možemo da pomognemo detetu da ozdravi organizujemo još jedan bazar u našem gradu“, rekli su organizatori.

Fotografi Darko Nađalin i Nenad Blažin, su u želji da pomognu organizovali fotografisanje, pripomognuti kolegom Ivanom Ilijevskim, gde bi sav prihod išao u pomoć devojčici.

„Prvobitna ideja se brzo razvila, pa će nedelja biti pravi porodični dan, sa mnogo aktivnosti namenjenih kako deci, tako i odraslima“, ističu organizatori.

Novac će se ubacivati u kutije na licu mesta, a sav prihod od akcije će biti uplaćen direktno na račun male Lane Jovanović.

Program smo na osnovu aktivnosti svih učesnika i donatora podelili na nekoliko segmenata:

BAZAR sa početkom u 14:00 Na bazaru će svi koji žele moći da učestvuju i prodaju nešto od svoje garderobe, knjiga, igračaka, poslasticaiz domaće radinosti…

Dunđa i drugari Band 14:00 -17:00 izvode svoj muzički program uživo.

Free Dance14:00 –14:30 će izvoditi svoj plesni program i muzičko razmrdavanje za decu.

Odbojkaški klub „Volejstars Zrenjanin“14:30-15:00, javna  prezentacija trenažnog procesa. Deca će moći da se pridruže odbojkašicama i nauče ponešto o ovom veoma interesantnom, a za našu zemlju i veoma trofejnom sportu.

NTC 15:00 –16:00NTC ekipa predvođena Teom Topić Laništanin organizuje radionicu čiji je cilj podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanje koordinacije pokreta i motorike i sticanja funkcionalnog znanja.

Likovna radionica 16:00 -17:00 sa Dijanom Pantelić

 

Hor Muzičkog zabavišta „Sanjalice“ 17:00-18:00 donosi dečiju radost i repertoar sa mladim humanitarcem i harmonikašem Dariom Mihaljevićem iz Muzičke škole „Josif Marinković“ koji izvodi deo svog nagrađivanog programa.

PREDSTAVA 18:00 „Šumski bluz“ telesne perkusije u organizaciji Cekoma.

JOŠ ŠTAMPE I FOTOGRAFIJE Štamparija UltraPlanet će ponuditi nekeod svojih proizvoda, a proslavljeni fotograf Predrag Kostinće izložitii ustupiti na prodaju svoje fantastične fotografije divljači Srbije https://www.instagram.com/divlja_srbija/

 

„Da sve bude još lepše, sigurnije i uspešnije podršku nam daju Kulturni Centar , PerSu Marketi i Diskont pića Valor, knjižara Moja Mašta, Maestro, Milupino, Vrakelino…Svi koji koji žele da učestvuju mogu da se prijave“, istakli su organizatori humanitarne akcije za malu Lanu.

Novac će se ubacivati u kutije na licu mesta, a sav prihod od akcije će biti uplaćen direktno na račun male Lane Jovanović. U slučaju lošeg vremenaprogram ćemo pomeriti u prostorije Kulturnog centra Zrenjanina.