Zrenjanin- Cvećare „Jasmin“ i „Narcis“ i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju pripadnice lepšeg pola.

 

„Osmi mart se približava i sigurno razmišljate o idealnom poklonu za vašu voljenu damu. To je dan kada im se zahvaljujete na pažnji i ljubavi koju Vam svakodnevno pružaju. Zato su naše cvećare, „Jasmin“ i „Narcis“ tu da Vam pomognu u odabiru najoriginalnijeg aranžmana. Raspolažemo širokim asortimanom rezanog i saksijskog cveća, gde izdrvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, lale, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste cveća, a uz kupovinu cveća na poklon dobijate čestitku na kojoj možete ostaviti kratku poruku dragim damama“, rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

 

Povodom 8. marta, radno vreme cvećare „Jasmin“ (Svetosavska br. 2, 023/536-772) u nedelju je od 8 do 18 časova, a u ponedeljak od 7-20 časova. Cvećara „Narcis“ (Bratstva-Jedinstva br. 33A, Mužlja, 023/600-792) radiće uobičajeno od 8-15 časova.