Strelac jedinog gola Nemanja Bojić u duelu sa Vanjom Radulovićem (desno)

Sport- Fudbaleri Omladinca iz Botoša na domaćem terenu, u okviru 24. kola Vojvođanske lige „Istok“, savladali su goste iz Žitišta rezultatom 1:0.

Prvu priliku na meču imao je mladi Mijatović kada je  u 9. minutu desno iskosa uputuio šut, ali je golman domaćih Miškov sigurno intervesnisao. U 25. minutu nakon izvedenog auta lopta dolazi do Vlaučina koji na sreću domaćih šutira preko gola.

U drugom poluvremenu prvi prete domaćini preko Stojkovića koji sa 16 metara upućuje šut, ali golman gostiju Arsin bio je siguran na golu. Stojković u 75. minutu odlično pronalazi Bojića koji sa peterca loptu glavom šalje pod prečku za vođsto Botošana od 1:0.

Nedugo zatim mogao je mladi  Kondić da udvostruči vođstvo, ali je lopta završila tik pored stative gostiju. Zadnju priliku na meču  imao je raspoloženi Stojković, u 83. minutu,  kada je sa 25 metara uputio snažan udarac , ali je odličnom intervencijom golmana Arsina rezultat ostao nepromenjen za konačnih 1:0 za domaće.

Tabelu i rezultate pogledajte OVDE

 

FK OMLADINAC FAM: Miškov, radulović, Trkulja, Stošić, Jovanov, Ninković, Prokić, Remigus, Bojanić, Kondić i šemić. Zamenici igrača: Baćan, Bojić, Spalević, Sremac i Stojković.

 

OFK BEGEJ: Arsin, rapaić, Mijatović, radulović, Grbić, Novak, Mijatović, Umićević, Nikolić, Vlaučin i Svetlica. Zamenici igrača: Živković i Ristić.