Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za najnoviji domaći film  „Jedini izlaz“ sa Anđelkom Prpić i Ljubomirom Bandovićem u glavnim ulogama koji će se prikazivati u petak, 9. i subotu, 10. aprila 2021. godine. Film će se prikazivati u dva termina od 18 i 20 časova u Velikoj sali.


Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite datum kada želite da gledate film. Ime dobitnika objavićemo sutra. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

 

Filmsku projekciju prati posebna akcija (1+1 gratis) – ako se kupi jedna bioskopska ulaznica druga se dobija besplatno. Cena ulaznice je 250 dinara.

Sinopsis:

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina.

Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

 

PODSETNIK: Program se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19.