Sport- Fudbaleri Radničkog, u okviru  33. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“ na terenu kraj „Skrobare“, odigrali su nerešeno 2:2 protiv Hajduka iz Kule.

Poveli su domaći, kada je Krstinić u 34. minutu odlično centrirao, pronašao Bjelicu, koji je  pogodio za 1:0. Gosti su četiri minuta kasnije izjednačili  kada je Vujošević proigrao  Laćarka, koji je bio siguran i  pogodio za 1:1.

Odmah na početku  drugog  poluvremena u 49.minutu, Radnički dolazi u vođstvo, kada je nakon centaršuta Ćušića, prvi strelac Srpske lige Marko Kovačević odlično odreagovao i postigao pogodak za 2:1.

Konačan rezultat postavili su gosti u 83. minutu kada je na odbijenu loptu Radovića, nakon jakog šuta, natrčao Vlaisavljević i pogodio za 2:2.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Kovačević, Bačvanski, Gajilović, Turkulj i Pavković. Zamenici igrača: Bačko, Marković, Sarić, Jankov, Vukoje, Janjatov i Krstin.

FK Hajduk 1912: Drinić, Arežina, Vujović, Slijepčević, Matijević, Macanović, Laćarak, Božović, Manojlović, Masalušić i Vujošević. Zamenici igrača: Šmit, Šević, Šušnjar, Vlaisavljević, Rajkovača i Bogićević.